BABU NORGE

Alt innen spill og horoskop!

Ønsker du å reklamere på siden? Se nederst på siden

Annonse

Live Radio

Sky FM 80s!

Nrk P3  

- Nrk MP3 

- Energy FM 

Sosiale Medier

     Væren - horoskop og stjernetegn

Aries(Væren) 21.03 - 20.04 Element: ILD

Dagens horoskop:


Sterke sider:  Stjernetegn - positive sterke sider

  • -Uavhengig
  • - Givende
  • - Optimistisk
  • - Entusiastisk
  • - Modig


Svake sider:

  • - Humørsvinger
  • - Kort lunte
  • - Selv fokusert
  • - Impulsiv
  • - RastløsHoroskop Astrologi negative svake sider

Kompatibilitet: Væren 91% Tvillingene 91% Løven 90% Skytten 90% Vannmannen 84% Vekten 82% Fiskene 67% 

Jomfruen 57% Skorpionen 39% Tyren 37% Steinbukken 38% Krepsen 34%  Se Horoskop kompatibilitetstabell

Horoskop og astrologi - styrende planet

Styrende planet: Mars

Mars påvirker egenskaper som: selvsikkerhet, agressjon, energi, styrke, ambisjon, impuls, seksualitet.

Planeten gir en forsterkende tilhørighet mot sport og idrett, konkurranser og fysiske aktiviteter.


Horoskop og astrologi - påvirkende planetPåvirkende planet: SOLEN

Solen er tilknyttet egenskaper som: personlig makt, stolthet, autoritet, lederskap, spontanitet og utholdenhet.

Forsterkende behov er trengselen til selvfokus og livlighet.

 Født mar 21. - 30. 

Nøkkelord: Styrke, utholdenhet og masse energi.

Du er fokusert på trening og liker sport, du er en god leder, men utfordrer ofte andre ledelser, siden du har din egen mening. Dette kan gjøre deg til fiende.

 Født mar 31. - apr 10. 

Nøkkelord: Stolt, loyal og til tiden uflekibel.

Du har en sterk mening med hvordan livet burde leves, du er til gjengjeld veldig sjarmerende. Din klesstil og hva andre synes om deg er veldig viktig for deg. Din konkuranse instink kan også skape fiender som er sjalue.

 Født apr 11. - 20. 

Nøkkelord: Åpen hjerte og sinne.

Du er mer på den spirituelle siden og har en annen holding til den materialstiske aspekt. Du elsker reise og få med deg det som skjer rundt deg. Utvikle sinnet og studier vil gjøre deg lykkelig.

Væren Selvstendighet:

Uavhengighet: Væren er den første av Zodiac tegnene og er kjente for å være uavhengige og er gode til å få ting gjort. Deres selvstendige og magnetiske personligheter får ofte andre til å følge etter dem, mest av alt fordi værens personlighet bringer spenning til deres liv.

Væren vennskap:

Væren er en god venn og passer godt på sine venner, de bryr seg  og er villige til å beskytte sine nære venner om det skulle være nødvendig.
Ved konfrontering kan væren virke barnslig og vil raskt gå til motangrep med deres aggressive og høye temperamang.

Væren økonomi og karriere:

Væren er en aktivist og når en forretningsmulighet kommer deres vei, vil de gå rett i. Væren er ofte villige til å gamble og følger ofte sine drømmer og mål.

Hvis ikke suksessen er innenfor umiddelbar rekkevidde, vil de miste interesse og gi opp ganske så lett. Væren er gode til å få ting gjort, men har ofte problemer med å fullføre det de starter. Grunnen er ofte deres mangel på tålmodighet og toleranse. Hvis spenningen i forretningen er borte vil de heller søke det et annet sted.

Væren temperament:

Uavhengighet er nøkkelord for væren, de misliker å ta imot ordre og liker å ha det sin vei. De kan oppføre seg barnslige om de skulle få en ordre som de ikke  liker.

Væren er selvinvolvert og kan virke selvstentrete og det kan ofte føles som om de ikke bryr seg om andres følelser. De tar seg lett nær av uskyldige kommentarer og kan ofte virke bortkjemte. De er villige til å lyve hvis dette gir dem et overtak, men til gjengeld er de ofte ikke så naturlige flinke til dette og blir ofte gjennomskuet lett.

Væren dypt inni:

Under den solide overflaten kan det ligge usikkerhet, dette på grunn av den intense suksess motivasjonen som de selv skaper.

Selv om usikkerhet til tider kommer til overflaten, sørger oftest deres naturelle optimsime og enthusiasme at ingen andre merker det.

Kort sagt om væren:

Væren er den første i zodiac tegnene og de som er født under dette stjernetegnet reflekterer sine personligheter over til andre og kan være veldig selv orienterte. Væren søker spenning og eventyr, de elsker oppmerksomhet og er naturlig gode ledere.

Væren er entusiastisk til å oppnå sine mål og elsker å være en del av jakten, For væren er det ofte mer tilfredstillende å ønske noe, enn å faktisk få det. De er impulsive og tenker oftest ikke over sine handlinger før det er for sent, noe de angrer på i senere tid.

Skal du date en væren dame?

Å date væren dame mangler aldri spenning. Hun er spontan og aggressiv, samtidig som hun er selvstendig og god til å forsvare seg selv. Hun er ikke klingende, men trenger mye frihet. Den beste delen av et forhold for henne er starten av forholdet,  der hun prøver å gjøre deg til hennes..

For å få en tilfredstillende og langvarig lykke, trenger hun å dele alt med sin partner og om får lov, vil hun være en romantisk partner og samtidig en god venn. Hun har stort behov for kjærlighet og lidenskap, men hun vil aldri la en mann kontrollere henne. Partneren for henne er hennes like og hun lar seg ikke kontrollere. Hun vil være trofast men vil forvente det samme fra deg. 

Hun kan være sjalu om du ikke gir henne nok opmerksomhet, hun trenger mye oppmerksomhet. "alt eller ingenting", hun må være prioriteten.
Moralsk støtte og oppmuntring er noe hun er god til og hun vil være der for deg, selv i dine mørkeste tider. 

Husk: Hun trenger å bli elsket og settet pris på, ellers forsvinner hun fra ditt liv.

Skal du date en væren mann?

En mann som er væren har stor lyst til eventyr, så hvis du vil være med han må du være klar for mange eventyr!
Han er alltid rastløs til å prøve nye ting inkludert forhold, det betyr ikke at alle væren menn vil gi kortvarige og spennende forhold, men vanligvis er det så.
Han kan være med deg om du er en kvinne som liker at mannen leder, men vær obs på at du må tilby ham utfordringer, som å være vanskelig å få.

Husk spenningen med jakten, men for all del ikke lat som om du ikke bryr deg om han, han trenger å føle at du faller for ham. Lat som du er vanskelig å få og han vil være rundt din lillefinger, aldri bruk dem til dine egne mål, for han har kort temperament og vil kan forlate deg uten å tenke seg om.

Hvordan tiltrekke væren:  

Hvordan tiltrekke væren: La væren vite at du beundrer dem, de elsker oppmerksomhet og følgere, la dem vite at du elsker deres livstil og du finner dem spennende. De elsker komplimenter, mer enn de fleste, gi dem komplimenter både til utsende og mentalt. De liker intellektuelle samtaler og er villig til å diskutere lenge, husk å spørre dem om råd og la dem vite at du ser opp til dem. Husk å dele dine meninger med dem, for dem kjeder seg fort.


I sengs med væren:

Dette blir for det meste "normalt", De er aggressive og eventyrlystne og dette reflekteres også til sengs. Forvent det til å være fysisk og raskt, Væren liker å være den som har kontrollen.


Babu.no Horoskop > Aries-Væren