BABU NORGE

Alt innen spill og horoskop!

Annonse

Live Radio

Sky FM 80s!

Nrk P3  

- Nrk MP3 

- Energy FM 

Sosiale Medier

     


Tyren horoskop - Taurus

Taurus(Tyren) 21.04 - 21.05 Element: Jord

Dagens horoskop:


Sterke sider:  Stjernetegn - positive sterke sider

  • - Pålitelig
  • - Pågående
  • - Lojal
  • - Tålmodig
  • - Sjenerøs

Svake sider:

  • - Sta
  • - Lat
  • - Besettelig
  • - Materialistisk
  • - SelvskånsomHoroskop Astrologi negative svake sider

Kompatibilitet: Jomfruen 90% Steinbukken 90% Skorpionen 74% Fiskene 71% Tyren 68% Vannmannen 63% 

Vekten 51% Løven 38% Krepsen 38% Skytten 36% Tvillingene 36% Væren 37%  Se Horoskop kompatibilitetstabell

Horoskop og astrologi - styrende planet

Styrende planet: VENUS

Venus påvirker egenskaper som: harmoni, vakkerhet, solidaritet, affeksjon, likestilling, sympati.
Planeten gir en forsterket tilhørighet til å fokusere på seg selv og sine ønsker. Venus forsterker ønsker til forhold og partnerskap, samtidig som den forsterker fokus mot mote, kunst og sosial liv.

Horoskop og astrologi - påvirkende planet

Påvirkende planet: MÅNEN

Månen er tilknyttet egenskaper som: rytme, minner, egenskapet til å tilpasse seg, ta vare på.
Den gir en forsterkende tilhørighet mot vedlikehold og ønske mot å ta vare på andre. Månen bringer fram ønsker til å ta vare på fortiden, som barndommen, minnene og viljen til å passe inn blant andre.

Født apr 21. - 29. 

Du er besatt av kjærlighet og romanse og vil slite med å finne riktig person I ditt liv. Når du endelig gjør det vil du være i stand til å dele dine dypeste deler og personlighet med dem. 

Kjærlighet er en prioritet i ditt liv.

Født apr 30.-mai 10. 

Du er full av tanker og elsker diskusjoner du kan lære av, ulik andre tyren, er du begavet med hurtighet og forretningslogikk også.

Født mai 11. - 21. 

Du er veldig interessert i finans og vil mest sannsynligvis samle en liten formue i et stadiet i ditt liv. Din hoved objektiv i livet er din personlige sikkerhet og bryr deg mye om din familie og elskede, som du er villig til å ta vare på.

Tyren selvstendighet:

Tyren er ikke den som vandrer ut I det ukjente, de følger heller en leder og forsterker gruppen de er med it. Deres egenskap til å ikke gi opp er en resultat av deres stahet, de liker å gjøre ting på sine egne måter og er helt ok med å være alene. De er uavhengige og kan få ting gjort helt på egenhånd takket være sin bestemthet.


Tyren vennskap:

Tyren er en utmerket venn, de velger å ha få venner som er nære og har I tillegg mange kjente. De som er betegnet gode venner, blir tatt vare på og beskyttet. Venner betegnes som familie, og tyren veldig lojale og stiller opp. Tyren liker å være den som presenterer, selv om de ikke er den mest sosiale av stjernetegnene vet de hvordan de hever stemningen blant sine venner.


Økonomi - Penger og Karriere

Tyren penger og økonomi

Tyren er godt egnet til forretning, de er kjente til å fortsette der alle rundt seg har gitt opp. De har god forståelse på forretning og deres meninger bør høres på. De vet hvordan penger tjenes og har egenskapen til å manipulere og sette opp oppskrift for suksess. De liker å ha fine ting rundt dem og god mat, derfor har dem høyt forbruk. De vil ikke bruke mer penger enn det de har for de setter pris på økonomisk stabilitet.


Selvkontroll - TemperamentTyren temperament:

Tyren er veldig sensitiv, en negativ kommentar vil bli tatt personlig og de vil føle seg såret. Deres stae personligheter vil resultere i latskap, dette spesielt når de blir beordret til å gjøre noe. De er ikke late når det kommer til deres egne ønsker.


Tyren dypt inni:

Tyren liker Ikke forandringer, hvis endringer er rett rundt hjørne blir de bekymret og nervøse. De liker nye ting som skjer, for nytt betyr ukjent, og ukjent er skremmende. Tyren trenger orden i sine liv og uten dette føler de seg rastløse, de er mindre gode på å utrykke og kontrollere sine følelser og holder disse godt gjemt. Dette er en av grunnene til at de blir såret og tar kommentarer personlig.


Kort sagt om tyren:

Tyren er utrolig pågående og når andre gir opp forsetter de videre, solid og bestemt akkurat som tyren. Tyren er kjent for sin stahet og det er ikke alltid en dårlig ting, dette kan få tyren til å gå imot andre sterke karaktertyper. De liker ikke endringer og trives med gjenkjennelige og rutinerte type liv. Tyren er vanligvis avslappet og ikke en som søker konflikter, men om de skulle havne i en vil det merkes, for de har en temperament under masken. 

De liker dekorasjoner, farger og alt som kan fanges av alle sansene. Tyren er jordnær og søker sikkerhet i alle sine livs aspekter. De kan være hemmelighetsfulle, late og tilgir seg selv lett. Det er ingen bedre enn tyren til å utsette ting, men dette gjelder for dem selv og kan være ganske så pågående når det ikke gjelder andre ting.

Date en tyren dame:

Tyren damer er meget gode på å forføre, hun vil få det hun vi log hennes tålmodighet er utrolig. Hun vil ha stabilitet og sikkerhet og er ikke villige til å gå for en mann som ikke kan tilby henne en ukjent framtid. Hun er gammeldags, varm, beskyttende, støttende, kjærlighetsfull, dedikert og lojal. De er fine valg for menn som ønsker å bli tatt vare på, hun kan tilby mye men forventer mye tilbake også.

Husk at hun er veldig sensitiv selv om det ikke kan se sånn ut, vær en gentleman mot henne og imponer henne og du vil få hennes hjerte. Kryss henne og du er inne for trøbbel, mister du hennes tillitt en gang vil det være nær umulig å få den igjen.


Kjærlighet med tyren mann:

Den mannlige Tyren er veldig sensitive, varme og ønsker seg høyklasses kvinne og ikke for en natt.

Han vil analysere henne nøye før han velger å gå for henne, han vil se hva hun har å tilby før han tilbyr seg selv. Han er romantisk, vil sette pris på henne og beskytte henne. Når han har valgt sin utvalgte, vil han være sjenerøs, lojal og trofast. Han er ikke en kjedelig mann, men han er ikke den rette mannen for kvinner som ønsker ikke endende eventyr og spenning.

Tyren mannen er for kvinner som ønsker seg komfort og stabilitet, han er en veldig god forsørger og er inne for en langtidsforhold.


Hvordan tiltrekke tyren:  

Glem å forhaste deg til et forhold med tyren, de er veldig tålmodige og ønsker det same fra deg. Få dem til å le, hvis de har det gøy med deg, vil de nyte å være med deg. Veien til tyrens hjerte er gjennom magen, lag god mat til dem eller ta dem med til en fin restaurant. De liker å snakke om finans, forretning og penger.I sengs med tyren:

De er lidenskapelige elskere og harm ye fysisk utholdenhet som gjør opp for mangelen på variasjon I sengen.Babu.no Horoskop > Taurus-Tyren