Stjernetegn Væren

Væren horoskop – ARIES

Væren horoskop - ARIES

Sist oppdatert den by Babu

Selvstendighet » Vennskap » Penger » Temperament » Indre » Sammendrag » Dating » Kjærlighet

 

Væren - horoskop og stjernetegn

Aries(Væren) 21.03 – 20.04 Element: ILD

Dagens horoskop for væren:

 

Sterke sider: Stjernetegn - positive sterke sider

 • -Uavhengig
 • – Givende
 • – Optimistisk
 • – Entusiastisk
 • – Modig

Svake sider:

 • – Humørsvinger
 • – Kort lunte
 • – Selv fokusert
 • – Impulsiv
 • – RastløsHoroskop Astrologi negative svake sider

Kompatibilitet:

Væren 91% Tvillingene 91% Løven 90% Skytten 90% Vannmannen 84% Vekten 82% Fiskene 67%

Jomfruen 57% Skorpionen 39% Tyren 37% Steinbukken 38% Krepsen 34%

Se Horoskop kompatibilitetstabell

 

Væren horoskop

Horoskop og astrologi - styrende planet

Styrende planet: Mars

Mars påvirker egenskaper som: selvsikkerhet, agressjon,
energi, styrke, ambisjon, impuls, seksualitet.

Planeten gir en forsterkende tilhørighet mot sport og idrett, konkurranser og fysiske aktiviteter.

 

Horoskop og astrologi - påvirkende planetPåvirkende planet: SOLEN

Solen er tilknyttet egenskaper som: personlig makt, stolthet, autoritet, lederskap, spontanitet og utholdenhet. Forsterkende behov er trengselen til selvfokus og livlighet.

Nøkkelord: Styrke, utholdenhet og masse energi.

 

Født mar 21. – 30.

Nøkkelord: Styrke, utholdenhet og masse energi.

 • Du er fokusert på trening og liker sport, du er en god leder, men utfordrer ofte andre ledelser, siden du har din egen mening. Dette kan gjøre deg til fiende.

 

Født mar 31. – apr 10.

Nøkkelord: Stolt, loyal og til tiden uflekibel.

 • Du har en sterk mening med hvordan livet burde leves, du er til gjengjeld veldig sjarmerende. Din klesstil og hva andre synes om deg er veldig viktig for deg. Din konkuranse instink kan også skape fiender som er sjalue.

 

Født apr 11. – 20.

Nøkkelord: Åpen hjerte og sinne.

 • Du er mer på den spirituelle siden og har en annen holding til den materialstiske aspekt.
 • Du elsker reise og få med deg det som skjer rundt deg. Utvikle sinnet og studier vil gjøre deg lykkelig.

 

Væren horoskop - ARIES

Væren Selvstendighet:

Uavhengighet: Væren er det første av Zodiac tegnene og kjent for å være uavhengig og god til å få ting gjort. Deres selvstendige og magnetiske personligheter får ofte andre til å følge etter dem, mest av alt på gunn av spenningen værens personlighet bringer deres liv.

Væren vennskap:

Væren er en god venn og strekker seg langt for å passe på sine venner. De bryr seg mye om sine venner og er villige til å beskytte sine nære venner om nødvendigheten skulle oppstå. Ved konfrontasjon kan væren virke barnslig og vil ikke nøle med å gå til et raskt motangrep med deres aggressive og høye temperament.

 

Økonomi - Penger og Karriere

Væren økonomi og karriere:

Væren er en aktivist og når en forretningsmulighet kommer deres vei, vil de gå rett i. De er ofte villige til å gamble og ta risiko for å oppnå sine drømmer og mål. Hvis ikke suksess er innenfor umiddelbar rekkevidde, vil de fort miste interessen og gir opp ganske så lett. Væren er god til å få ting gjort, men har ofte problemer med å fullføre det de starter. Grunnen ligger ofte i deres mangel på tålmodighet og toleranse. Hvis spenningen i forretningen er borte vekk, vil de heller søke dette et annet sted.

 

Selvkontroll - Temperament

Væren temperament:

Uavhengighet er et av de viktigste nøkkelordene for væren, De misliker å ta imot ordre og vil heller ha det på sin egen måte. De kan oppføre seg barnslig om de skulle få en ordre som de misliker og vil vise sin misnøye klart og tydelig. Væren er selv involvert og kan virke selvsentrert, noe som kan gi inntrykk til at de ikke bryr seg om andre og deres følelser. De kan ta seg lett nær av uskyldige kommentarer og kan i tillegg virke bortskjemte. De er villige til å lyve hvis dette gir dem et overtak i forskjellige situasjoner, men til gjengjeld er de ikke de beste løgnerne, noe som fører til at de ofte lett blir gjennomskuet.

Væren horoskop - ARIES

Væren dypt inni:

Under værens solide overflate kan det ligge usikkerhet, dette på grunn av den intense motivasjonen til suksess som de selv skaper. Selv om usikkerhet til tider kommer opp til overflaten, sørger oftest Værens naturelle optimisme og entusiasme til at ingen rundt dem merker dette. Væren vil nok være den som nyter reisen framfor målet, for så fort reisen er over, er også spenningen og eventyret over.

Kort sagt om væren:

Væren er det første i Zodiac tegnene og de som er født under dette stjernetegnet reflekterer sine personligheter over til andre og kan være veldig selvorienterte. Væren søker etter spenning og eventyr, elsker oppmerksomhet og er naturlig gode ledere. Væren er entusiastisk til å oppnå sine mål og elsker å være en del av jakten, For væren er det ofte mer tilfredsstillende å ønske noe, enn å faktisk få det. De er impulsive og tenker oftest ikke over sine handlinger før det er for sent, noe de ofte angrer på i senere tid.

 

Skal du date en væren dame?

Å date en væren dame mangler aldri spenning. Hun er spontan og aggressiv, samtidig som hun er selvstendig og god til å forsvare seg selv. Hun er ikke klingende, men trenger mye frihet. Den beste delen av et forhold for henne er starten av forholdet, der hun prøver å gjøre deg til hennes..

For å få en tilfredsstillende og langvarig lykke, trenger hun å dele alt med sin partner. Dersom hun blir hørt på, vil hun være en romantisk partner og samtidig en god venn. Hun har et stort behov for kjærlighet og lidenskap, men hun vil aldri la en mann kontrollere henne. Den perfekte partner for henne er hennes like og hun lar seg ikke kontrollere. Hun vil være trofast til deg, men vil forvente det samme fra deg.

Hunn Væren kan fort bli sjalu om du ikke gir henne nok oppmerksomhet, dette trenger hun mye av. «Alt eller ingenting», hun må være prioritet nummer en. Moralsk støtte og oppmuntring er noe hun er god til og hun vil være der for deg, selv i dine mørkeste tider.

Husk: Hun trenger å bli elsket og settet pris på og din oppmerksomhet, ellers forsvinner hun ganske fort fra ditt liv.

 

Skal du date en væren mann?

Mannlige væren har stor lyst til eventyr og spenning, så hvis du vil være med han må du være klar for mange eventyr! Han er alltid rastløs til å prøve nye ting, inkludert forhold, Selv om ikke alle væren menn er ute etter korte forhold, er forholdene ofte nettopp korte, spesielt hos unge.

Han kan være med deg om du er en kvinne som liker at mannen leder, men vær obs på at du må tilby ham utfordringer, som for eksempelvære vanskelig å få.

Det er viktig at du husker spenningen med jakten, men for all del ikke lat som om du ikke bryr deg om han, for han trenger følelsen av at du faller for ham. Lat som du er vanskelig å fange og han vil være rundt din lillefinger. Aldri bruk dem til dine egne mål, for han har et kort temperament og vil kan forlate deg uten å tenke seg om to ganger.

Væren horoskop - ARIES

Hvordan tiltrekke væren:

La væren vite at du beundrer dem, for de elsker oppmerksomhet og liker å ha følgere og beundrere. La dem vite at du elsker deres livsstil og at du finner dem spennende. De elsker komplimenter, mer enn de fleste, så gi dem komplimenter både til utseende og mentalt. De liker intellektuelle samtaler og er villige til å diskutere lenge. Husk å spørre dem om råd og la dem vite at du ser opp til dem. Husk å dele dine meninger med dem, for dem kjeder seg ganske så fort.

 

I sengs med væren:

Dette blir for det meste «normalt», De er aggressive og eventyrlystne og dette reflekteres også til sengs. Forvent det til å være fysisk og raskt, Væren liker å være den som har kontrollen.

Var denne artikkelen nyttig?

Related posts

Tyren horoskop – TAURUS

Babu

Løven  horoskop – LEO

Babu

Krepsen horoskop – CANCER

Babu