Jomfruen Stjernetegn

Jomfruen horoskop – VIRGO

Jomfruen horoskop - VIRGO

Sist oppdatert den by Babu

Jomfruen horoskop - Virgo

Virgo(Jomfruen) 23.08 – 22.09 Element: Jord

Dagens horoskop for jomfruen:

 

Sterke sider:  Stjernetegn - positive sterke sider

 •  – Analytisk
 • – Observant
 • – Hjelpsom
 • – Pålitelig
 • – Nøyaktig

Svake sider:

 • – Skeptisk
 • – Masete
 • – Ufleksibel
 • – Kald
 • – ForstyrrendeHoroskop Astrologi negative svake sider

 

Kompatibilitet:

Tyren: 90% Steinbukken: 90% Jomfuren: 63% Løven: 58% Vannmannen: 58% Væren: 57% 

Vekten 42% Tvillingene 41% Skytten 37%   Skorpionen 37% Fiskene 35% 

Se Horoskop kompatibilitetstabell

 

Jomfruen horoskop - VIRGO

Horoskop og astrologi - styrende planet

Styrende planet: Merkur

Merkur er tilknyttet egenskaper som: kommunikasjon, tanker, logikk, variasjon og utdannelse.
Planeten gir en forsterket tilhørighet mot kommunikasjon i alle former som media, aviser, sosiale medier. Merkur forsterker nysgjerrighet og ønske til å samle informasjon om alt.

Født aug 24. – sep 3. 

 • Du liker ikke å være senteret av oppmerksomheten og kan bli flau hvis du blir pekt ut blant mange.
 • Du oppnår heller dine mål uten å skape for mye oppmerksomhet.

Født sep 4. – 14. 

Du er en rask tenker, du kan nå en avgjørende tankegang uten å slite for mye, pass på at du ikke binder deg i noe for dypt.

Født sep 15 – 23. 

 • Du søker livets gleder og liker ikke å bare sitte stille, livet for deg må leves til det fulleste.

Jomfruen horoskop - VIRGO

Jomfruen selvstendighet:

Jomfruen er veldig selvstendig og er I stand til å bruke sin intellekt til å oppnå det dem vil. De kan bli trukket ned av sin trangsynthet og falle inn i en rutinert live, samtidig som dem henger for mye med fortiden og holder seg igjen. I konklusjon kan vi si at jomfruen er uavhengig men bør ha noen som kan hjelpe dem med å oppnå mer og være mindre kritiske til seg selv.

 

Jomfruen vennskap:

Folk ser opp til jomfruen som venner, for de er flinke til å løse problemer logisk. De er ærlige, lojale og bestemte. Noen kan finne dem til å være kalde eller følelsesløse, for dem lever i sinnet og ikke i følelsene sine. Jomfruen liker ikke å snakke om sine følelser og hvis de blir konfrontert, vil de heller trekke seg tilbake.

Jomfruen kan prøve å analysere og kontrollere en venns livstil, men bare for å hjelpe til, ikke bare for kontrollen. Vær tålmodig med
din jomfruen venn, for de prøver bare å gjøre livet ditt bedre. 

Økonomi - Penger og Karriere

Jomfruen økonomi og penger:

Jomfruen er veldig intelligent og de har en utmerket hukommelse og analytisk hjerne. Dette gjør dem til gode etterforskere og forskere. De kan se gjennom en person og kan ofte finne ut deres motivasjoner. Dette gjør dem til gode politimenn og avhørere.

 De er veldig gode til å løse problemer, dette er hva de gjør best. Hvis de blir konfrontert med et problem vil de dele i stykker problemet og sette det sammen igjen til å finne løsningen. De er rasjonelle tenkere og holder verden i orden.

 

 

Selvkontroll - TemperamentJomfruen temperament:

Jomfruen er ikke redd for å påta seg oppgaver og nye prosjekter. Tålmodighet er en av egenskapene til jomfruen og de er arbeidsomme. Da de setter høye krav til seg selv, kan dette gjøre at de blir kritiske og dømmende overfor andre.

Jomfruen horoskop - VIRGO

Jomfruen dypt inni:

Under det solide overflaten kan det ligge usikkerhet, dette på grunn av den intense suksess motivasjonen som de selv skaper. Selv om usikkerhet kommer til overflaten sørger oftest deres naturelle optimsime og enthusiasme at ingen andre merker det.

 

Kort sagt om jomfruen:

Jomfruen er fokusert på sine tanker. Til verden presenterer jomfruen seg som en avslappet og sammensatt personlighet, men inni seg er de ganske så nervøse og tenker på hvordan de kan forbedre verden og analyserer det meste rundt seg. Jomfruen kan slite seg selv ut uten å bevege seg i det hele tatt, siden de til alle tider jager perfeksjonisme, sliter de seg altså ut. De er rene når det gjelder motiver,er ærlige og ønsker å få til ting her i livet.

 

Date en jomfruen dame:

En jomfruen kvinne er jordnær og kan virke kald og frakoblet, men under skallet er det en ekte kvinne som er sterk, omsorgsfull og med mye kjærlighet. Hun vil leke vanskelig å få og er redd for å la seg såre, hun trenger tålmodighet og må jobbes mye med til å imponere. Når hun endelig faller for deg, er det langvarig.

Hun vil være dedikert, lojal og gjøre deg lykkelig. Jomfruen kvinnen er konservativ og gammeldags, perfekt for mannen som ikke har noe hastverk.

Kjærlighet med jomfruen mann:

Jomfruen mann har en kul utside, men sensitive inni, han har stor respekt for kvinner og vil behandle henne likeså. Han tiltrekkes kvinner som provoserer sine følelser, for han er ikke villig til å få dem ut alene, men ofte går dette ut over forholdet. For denne mannen trengs det tålmodighet og
forståelse, en kvinne som er forutsigbar og ikke impulsiv.

Han vil ikke være romantisk, men kommer til å være ved din side og være veldig lojal. Denne mannens sensualitet kommer ut med tiden, så er du en kvinne som trenger et forhold som er solid og har en framtid er jomfruen mann for deg.

Jomfruen horoskop - VIRGO

Hvordan tiltrekke jomfruen:

Jomfruen trenger intellektuell stimulasjon, imponer dem med fakta og detaljer. Alltid prøv å komme til en konklusjon når du har samtaler, de liker ikke tomme samtaler. De liker ikke spontane valg og liker å ta seg tid til å evaluere alt. Prøv ikke å lese deres følelser, for disse er for det meste stengt av, til forholdet er solid.

Jomfruen bekymrer seg mye, så ikke bry deg om dette, og ikke gi dem grunn til bekymringer. La jomfruen ta ledelsen, de liker å være i kontroll over det som skjer

 

 

I sengs med jomfruen:

Etterhvert blir sengelivet mer og mer sensuelt, disse er ikke folk som vil ha one night stands, de er for reserverte for det. Forvent det vanlige, ingen fancye bevegelser, omgivelser eller lek. Jomfruen er ikke så seksuelle og bryr seg ikke veldig mye om sengelivet.

 

Var denne artikkelen nyttig?

Related posts

Vekten horoskop – LIBRA

Babu

Løven  horoskop – LEO

Babu

Væren horoskop – ARIES

Babu