Stjernetegn Tvillingene

Tvillingene horoskop – GEMINI

Jomfruen horoskop - VIRGO

Sist oppdatert den by Babu

Selvstendighet » Vennskap » Penger » Temperament » Indre » Sammendrag » Dating » Kjærlighet

Tvillingene horoskop - Gemini

Gemini(Tvillingene) 22.05 – 21.06 Element: Luft

Dagens horoskop for tvillingene:

 

Sterke sider:  Stjernetegn - positive sterke sider

 • – Energisk
 • – Skarp
 • – Fantasi
 • – Artistisk
 • – Tilpasning

 

Svake sider:

 • – Overfladisk
 • – Impulsiv
 • – Rastløs
 • – Uærlig
 • – UbestemtHoroskop Astrologi negative svake sider

 

Kompabilitet: Vannmannen 96% Tvillingene 96%
Vekten 92% Væren 91% Løven 91% Skytten 78% 

 Fiskene 57% Skorpionen 52% Steinbukken 51% Jomfruen 41%      Krepsen 39% Tyren 36%  

 Se Horoskop kompatibilitetstabell

tvillingene horoskop astrologi

Horoskop og astrologi - styrende planet

Styrende planet: Merkur

Merkur er tilknyttet egenskaper som: kommunikasjon, tanker, logikk, variasjon og utdannelse.
Planeten gir en forsterket tilhørighet mot kommunikasjon i alle former som media, aviser, sosiale medier. Merkur forsterker nysgjerrighet og ønske til å samle informasjon om alt.

 

 Født mai 22. – juni 1.

 • Du er hovedsakelig intellektuel og lidenskapelig. 
 • Du setter pris på alle former av kommunikasjon som musikk, det artisktiske og det skrevne. 

 

Født juni 2. – 12. 

 • Du er også lidenskapelig men er til tider usikker på dine valg i livet. Du må aldri haste deg inn i forhold impulsivt.

 

Født juni 13. – 21. 

 • Du er spontan i mange felt i ditt liv og liker å utforske det uvitende.
 • Ditt liv vil svinge mellom positiv og negativ og dette må du regne med. I hvertfall vil det aldri være kjedelig. Med alder og visdom vil du du kunne hjelpe de som er rundt deg. Din sti blir forståelse og humanitarisme.

 

Tvillingene selvstendighet:

Tvillingene er ekstremt selvstendige, de liker ikke å bli bundet av noen eller av noe. De trenger å oppleve verden for seg selv. De liker endringer og frihet er viktige for dem. De vil aldri la seg kontrollere av noen.

 

Tvillingene vennskap:

Tvillingene er veldig interessante og gøyale venner, De liker å bli husket av de som de møter. De er flinke til å plutselig forsvinne og bruker denne tiden til å møte nye mennesker og utforske nye steder. Når de dukker opp igjen har de nye tanker, meninger og interessante ting å dele.

Tvillingene horoskop - GEMINI

Tvillingene er riktig person til å spørre om råd, De er mestere i kommunikasjon og kan hjelpe deg med sine solide råd. Snakk om problemer om følelser deprimerer dem og de er ikke godt egnet for langvarige rådgivninger. De er alltid oppdaterte på det som skjer rundt omkring og er sjenerøse mot sine venner. De vil bruke mye tid på deg og dele alt med deg. Selv om de stortrives i selskap trenger de også tid for seg selv.

 

Økonomi - Penger og Karriere

Tvillingene økonomi og penger:

Tvillingene liker å variere sine oppgaver og liker ikke å fokusere sin energi på bare en ting av gangen, og dette fører til at de etterlater en mengde med ufullførte prosjekter. Hvis de fokuserer all sin energi til en oppgave, klarer de med sin intellekt og kreative hjerner å fullføre oppgaven med glans. De er gode til å motivere mennesker og tilbyr entusiasme. Tvillingen er veldig godt egnet til salg og er gode til å manipulere og å overtale.

 

Selvkontroll - TemperamentTvillingene temperament:

Tvillingene reagerer plutselig på situasjoner og dette kan føre til en nervøs og ustabil temperament, De kan sammenlignes med en fontene som spruter i alle retninger samtidig. De trenger spenning og variasjon og prøver ofte å gå mot høyre og venstre samtidig, noe de mislykkes med.

tvillingene horoskop

Tvillingene dypt inni:

En av svakhetene til tvillingen er å dømme mennesker ut ifra hvordan de behandler dem selv på, istedenfor deres gode kvaliteter. Dette kan føre til at tvillingene får feil inntrykk av mennesker og dette kan føre til problemer i forhold. De kan ha humørsviner som ingen andre merker utenom sine nærmeste og familie. Tvillingene ønsker at alle skal tro på at de alltid er glade og at stress ikke er noe problem for dem.

Kort sagt om tvillingene:

Tvillingene har mange sider, de er raske tenkere og har en kvikk sinne. De har mye med energi, utholdenhet og er gode med ord. De er intelligente og veldig adaptive til sine omgivelser og situasjoner de havner i. Tvillingene er nysgjerrige på hva som skjer i verden rundt dem og vil være en del av det som skjer rundt dem. Dette gjør de på grunn av sin trivsel med kommunikasjon og trivsel i sosiale omgivelser. De kan snakke for evigheter, men har også interessante ting å si. De holder seg oppdatert med nyheter rundt seg og er de rette å henvende seg til for å vite hva som skjer. Tvillingene er overfladiske og tar sider uten å undersøke nøye, noe som kan føre til at de tror de vet alt.

Rutiner og kjedsomhet er det verste tvillingene vet, de vil heller velge å være naive enn å akseptere en deprimerende sannhet.

twins love photo

Date tvillingene dame:

Tvilling kvinnen er forheksende, og å date dem kan føles mer som en vennskap enn en romanse, takket være deres forsiktige natur. Dette trenger ikke nødvendigvis være noe negativt, for hun vil tilby mange spennende utfordringer før hun kan kapres. På den ene siden trenger hun å bli tatt vare på, elsket, og på andre siden trenger hun stimulering og nye opplevelser. For å holde på hennes interesse må du ha en kvikk hjerne og hun vil gjentatte ganger teste om du er verdt hennes tid. Når du endelig blir godkjent, vil hun vise sin sjalue side, for hun åpner seg sjeldent for andre mennesker og er redd for å bli såret.

Er du med en tvillingen kvinne og ser at hun begynner å vise sjalusi, er du på rett vei! Hun er full av spenning og er verdt investeringen!

Date tvillingene mann:

Han er gøy å date, sjarmerende, morsom, kreativ og full av eventyr. Kvinner blir tiltrukket av denne mannens entusiasme og livlighet. Han vil ikke la seg bli bundet eller hersket av en kvinne. Du kommer til å bli hans ving og ikke hans lidenskapelige elsker. Han elsker spenning og er god til overtaling og manipulasjon, han vil si hva som helst for å få det som han vil. Hvis du er ute etter som kan forføre, er tvilling mannen et godt valg.

Hvordan tiltrekke tvillingene

De elsker å snakke, de er intelligente og har mye kunnskap, Hvis du ønsker å imponere dem, bør du velge emner du virkelig har greie på. De kan sjeldent mye om et enkelt emne. Vær ærlig med tvillingene, for tapt tillit er vanskelig å få tilbake. De er lette å date, og er med på det meste, det er om å ha det gøy.

 

I sengs med tvillingene:

De er elsker eksperimentering og er fulle av spenning i sengen, prøve alt, overalt. Tvillingene er ikke for deg som er sjenert.

Tvillingene horoskop - GEMINI

Var denne artikkelen nyttig?

Related posts

Krepsen horoskop – CANCER

Babu

Væren horoskop – ARIES

Babu

Steinbukken horoskop – CAPRICORN

Babu