Steinbukken Stjernetegn

Steinbukken horoskop – CAPRICORN

Steinbukken horoskop - CAPRICORN

Sist oppdatert den by Babu

Steinbukken horoskop - Capricorn

Capricorn(Steinbukken) 22.12 – 20.01 Element: Jord

Dagens horoskop for steinbukken:

Sterke sider: Stjernetegn - positive sterke sider
 • -Ansvarlig
 • -Tålmodig
 • -Ambisiøs
 • -Resursfull
 • -Loyal
Svake sider:
 • -Diktatorisk
 • -Fantasiløs
 • -Ekkelrar
 • -InnbilskHoroskop Astrologi negative svake sider

 

Kompatibilitet:

Tyren: 90% Jomfruen 90% Fiskene 81% Skorpionen 80% Vannmannen 75% Steinbukken 72% Løven: 53% Tvillingene: 51% Vekten 48% Skytten 41% Væren 38% Krepsen 37%

Se Horoskop kompatibilitetstabell

capricorn photo

Horoskop og astrologi - styrende planet
Styrende planet: SATURN

Saturn er tilknyttet bl.a. fokus, nobelhet, karriere, mening, skjebne, stabilitet, karma, dedikasjon, presisjon, etikk, tester, praktikalitet.

Planeten gir en forsterket tilhørighet mot selvdisiplin, ansvarsfullhet, langtidsplanlegging, realitet, emosjonell og fysisk utholdenhet ved vanskelige utfordringer.

 

Påvirkende planet: MARS

Horoskop og astrologi - påvirkende planet

Mars påvirker egenskaper som: selvsikkerhet, agressjon, energi, styrke, ambisjon, impuls, seksualitet. Planeten gir en forsterkende tilhørighet mot sport og idrett, konkurranser og fysiske aktiviteter.

 

Født des 23.- jan 1.

Energisk, ambisiøs

 • Du vil mest sannsynligvis finne lykke gjennom jobb og karriere, ekteskap og familie er også
  viktig for deg, men kan havne i andre
  plass.

 

Født jan 2. – jan 11.

 • Du er til tider ikke fleksibel og dette kan føre problemer i forhold, du er ganske så eie syk og sjalu. Du er ekstrem praktisk og din logikk vil være din viktigste egenskap.

 

Født jan 12. – 20.

 • Din intellekt er fantastisk og fulle av detaljer og planer, du ser muligheter I alle situasjoner. Du er litt for kritisk mot deg selv og andre, du må fokusere mer på dine gode sider enn de dårlige.

capricorn photo

Steinbukken selvstendighet:

Steinbukken er veldig selvstendig, dette fordi de vet sine ferdigheter. De stoler sjeldent på andre til å fullføre noe, de liker å gjøre ting selv.

Steinbukken vennskap:

Steinbukken er en sterk venn, de vil alltid være der for deg, de er sympatiske, bryr seg og hjelper sine venner I nød. Er du nede for telling, er steinbukken der med en plan for å få deg opp, uten å forvente noe i retur.

Steinbukken er mystisk og planlegger noe konstant.

 

capricorn photo

 

Økonomi - Penger og Karriere

Steinbukken økonomi og penger:

Steinbukkens egenskap er fokusert på lederskap og suksess, de vil alltid prøve å klatre karriere stegene. De bruker tiden utrolig godt og er gode til å organisere. Steinbukken er veldig kreativ, men ikke gode til spontant kreativitet.

 

Selvkontroll - TemperamentSteinbukken temperament:

Steinbukken kan virke tungsindig på grunn av deres selvdisiplin og ansvarsfullt, de evaluerer alt og tar sjelden risiko uten å veie konsekvensene. De kan virke kjedelige,selvfokuserte og kalde, men kalde er de egentlig ikke.

Steinbukken liker å gjøre ting selv, på denne måten slipper de bekymringen om det blir gjort riktig..
De prøver å organisere og strukturere andres liv og dette kan bli sett på som intrusivt. For steinbukken finnes det bare en riktig eller feil måte å gjøre ting på, noe som gjør at de virker stae og motvillige.

Det er en fortsettende lære for steinbukken at det finnes flere måte å gjøre ting riktig på.

capricorn photo

Steinbukken dypt inni:

Steinbukken er avhengig av struktur og jobb, for innerst føler de seg uverdig og vil bevise alle sine verdi.

Når de endelig får kontroll på sine ferdigheter, åpnes alle dørene for dem, noe som fører til skyldfri gøy og nytelse. Steinbukkens største behov er sikkerhet, finansielt og materielt. Motivasjonen til deres ambisiøse karakter er suksess, og de bryr seg mye om offentlig stilling og status.

Steinbukken liker å være alene, men har også behov til å settes pris på, de er gode til å gjemme dette. Steinbukken har mange ansikter de viser fram til andre og dette fører ofte til spørsmål om hvem de egentlig er. Steinbukken er forsiktig med forhold på grunn av følelsene dette medfører.

 

♈ Kort sagt om steinbukken:

Steinbukken er ambisiøs og har alltid noe å gå etter og ønsker mening med sine liv. De er ekstremt tålmodige og vil vente lenge for noe de virkelig ønsker seg, når muligheten er der, vil de planlegge nøye. De kan virke rastløse, men det er de ikke, de vet at det er bare en sjanse til suksess og de samler informasjon, planlegger nøye og når sine mål fargerikt.

Steinbukken har en aktiv sinn og stor konsentrasjonsevne, de liker kontroll over alt i deres liv, de tar sjeldent spontane avgjørelser. De aksepterer forandringer, men trenger god tid, og valgene for dem er mellom bare
svart eller bare hvitt. De er kontrollerende i forhold og på denne måten lar de seg ikke såre.

capricorn photo

Date en steinbukk dame:

Hun er romantisk og elskende, men det tar riktig mann til å få det fram.
På utsiden kan det se ut som hun ikke bryr seg om kjærlighet, men hun er den perfekte for en mann som liker utfordring og det vil ta sin tid å komme seg nær henne. Vær tålmodig, for det er hun.

Hun er classy og du må behandle henne som en lady, gi henne gaver og sørg for at dem ikke er for dyre, hun er konservativ. Hun vil prøve å kontrollere på sin egen måte, la henne, hun vil ikke styre deg feil retning! Hun er smart og praktisk og vil tilby en langvarig og ekte kjærlighet.

 

Date en steinbukk mann:

Steinbukk mann er veldig fysisk og lidenskapelig, men ikke følelsesmessigst på utsiden. Dypt inni ønsker han kjærlighet men det tar lang tid før det skjer, han er veldig forsiktig med å binde seg. Vis han hvor mye du
beundrer ham og sakte men sikkert vil du fortjene hans tillit. Han er veldig trofast kanskje den mest trofaste av alle stjernetegn. Under hans selektive og mystiske natur ligger en romantisk og sensuell side, denne siden er komplett gjemt og når den endelig blir låst opp blir du overrasket over hvor ekstremt han endrer seg!

Tålmodighet het er nøkkelordet med steinbukk mannen og han har mye å tilby den rette kvinnen.

capricorn photo

Hvordan tiltrekke steinbukken:

De liker gaver, ikke som er dyre men som er praktiske, daten bør være i en galleri, teater eller fancy restaurant. De hater å vente, for dem er det ansvarsløst, vær tålmodig med steinbukken, under alle maskene ligger det en lidenskaps full og lojal person, som vil komme ut når tiden er inne og du har bevist deg selv.

I sengs med steinbukken

Steinbukken har utholdenhet og mye av det, de liker fine omgivelser og atmosfære. I sengen vil de vare hele natten og fortsatt ønske seg mer.

 


Var denne artikkelen nyttig?

Related posts

Tyren horoskop – TAURUS

Babu

Jomfruen horoskop – VIRGO

Babu

Skytten horoskop – SAGITTARIUS

Babu