Løven Stjernetegn

Løven  horoskop – LEO

Løven  horoskop - LEO

Sist oppdatert den by Babu

Løven horoskop - Leo

Leo(Løven) 23.07 – 22.08 Element: Ild

Dagens horoskop:

 

Sterke sider: 

Stjernetegn - positive sterke sider

 • – Selvsikker 
 •  – Ambisiøs 
 •  – Givende
 •  – Lojal 
 •  – Oppmuntrende

Svake sider:

 • – Overdrivende
 • – Kontrollerende
 • – Melodramatisk
 • – Sta
 • – TomHoroskop Astrologi negative svake sider

 

Kompatibilitet:

Skytten 93% Løven 92% Vannmannen 92% Tvillingene 91% Væren 90% Vekten 77% Skorpionen 70% 

Krepsen 63% Steinbukken 53% Fiskene 39% Tyren 38%

Se Horoskop kompatibilitetstabell

Løven horoskop

 

Horoskop og astrologi - styrende planet

 Styrende planet: SOLEN

Solen er tilknyttet egenskaper som: personlig makt, stolthet, autoritet, lederskap, spontanitet og utholdenhet. Forsterkende behov er trengselen til selvfokus og livlighet.

 

Horoskop og astrologi - påvirkende planet

 

Påvirkende planet: PLUTO

Pluto er tilknyttet bl.a. fornying, personlig utvikling, uttrykklese, transformasjon.
Planeten gir en forsterket tilhørighet mot å fornye ting, uansett pris. Det er en sterk behov mot samarbeid og dele med andre.

Født juli 24. -aug 5. 

 • Din karisma og makt er unektelig.
 • Ikke vær overrasket med en stilling som innebærer makt.
 • Du er godt egnet til politikk og vil mest sannsynligvis være best i ditt felt.

Født aug 6 – aug 14. 

 • Du har en eventyrlysten natur, kultur, reiser og høyere utdannelse er noen av dine mulige veier til uavhengighet.
 • Du setter stor pris på frihet og vil aldri la noen kontrollere din rett til din frihet.

Født aug 15. – 23. 

 • Du har en sjenenøs natur mot de du bryr deg om.
 • Din rastløshet og hissighet er  noe av det du må jobbe med. Når du endelig får disse under kontroll vil du ha en mye større sjanse ikke bare til suksess men også lykke.
 • Du har en stor ego og trenger å forstå at andre kan ha rett noen ganger.

 Løven  horoskop - LEO

Løven selvstendighet:

Løven er veldig selvstendig, de trenger noe å kontrollere og
bli beundret og verdsatt av andre. De kan være suksessfulle alene, men liker å ha en mengde som følger dem og ser opp til dem.

 

Løven vennskap:

Løven tiltrekker andre med sin varme, de kan heve andres motivasjon når de trenger. De er sosiale mennesker, ikke alltid fordi de velger, men de er som magneter for andre og omfavnes av mange.

Løven  horoskop - LEO

Det er vanskelig å ikke like løven, de er balanserte og realistiske folk, de vil ikke henge seg på fortiden og vil se på deg rart om du gjør. Noen løver kan være for fokusert på seg selv, men vil alltid være der for de som trenger dem.

De behandler sine venner godt og det kan sies at løven er den ultimate venn. De er veldig tilgivende og har respekt og forståelse mot andre menneskers forskjeller.

 

Økonomi - Penger og Karriere

Løven økonomi og penger:

Forretning er lett for løven, hvis dem er i kontroll. Det vil skapes konflikter hvis løven ikke er i en posisjon av ledelse på et arbeidssted. Det er oftest bare snakk om tid før løven stiger i posisjon og egner seg svært godt som sjefer. De er godt egnet til samarbeid med andre og er veldig diplomatiske i gruppe sammenheng. De er veldig dårlige til å ta ordre, og er fulle av drama.

 

Selvkontroll - TemperamentLøven temperament:

Løven elsker det nye og utenom det vanlige, de misliker det tomme og regulerte rutiner. Hvis de faller til kjedsomhet vil de skape sin egen drama og spenning. Løven er svært godt egnet til å komme seg på beina etter negative opplevelser. De liker ikke å være glade, og vil unngå negativitet. Løven kan havne i konflikt med andre maktmennesker og vil nekte å ta imot ordre. De har en temperament som er krevende, som en bortskjemt barm, men dette vises bare hvis noen presser dem i et hjørne.

Løven  horoskop - LEO

Løven dypt inni:

Løven er ekstremt sensitiv og gjemmer dette godt. De elsker smisking og komplimenter, deres ego krever respekt og beundring. Løven er om stolthet, hvis løvens audiens, også kalt venner, ikke tilbyr løven den nødvendige takknemlighet, er de for stolte til å spørre om det. Ingen vil vite at de har det vondt inni. Deres viktigste behov er å bli trengt.

 

♌ Kort sagt om Løven:

Løven er som løven, de har en kongerike som de trives i, de er ærefulle og veldig dedikerte til seg selv. Dette kan være alt fra hjemmet, jobben, uansett hva det er liker de å herske over det. Løven er alltid i midten av scenen og sørger for at alle vet at de er der, de er fulle av energi og er som en magnet for alle andre. Løven vil aldre godta andreplassen, bruker mye penger på luksus og alt er lett rettferdiggjort. Hvordan løvene ser ut er viktig for dem og vil ha høy standard, de vil gjøre hva som helst for å beskytte sitt rykte og kan være veldig sjenerøse og åpne. Hvis noen går i veien for løven, vil de reagere med full styre, men tilgir lett og er ikke de som holder hevnlyst.

Løven prøver alltid å gjøre alt rett i verden og trenger vite at de har gjort store endringer. De reagerer på situasjoner med handlinger istedenfor å observere å tenke på det senere, de er ikke impulsive men fordi de ser mot framtiden vurderer de konsekvensene av sine handlinger.

Date en løven dame:

Første du må gjøre er å vise henne din beundring av henne, det vil aldri fungere mellom dere uten dette. Ikke se på andre kvinner når du er med henne, hun må være den eneste du ser. Å tenke på konkurranse med andre kvinner er utenkelig for henne, for hun er en klasse over dem ( ifølge seg selv).
Hun er støttende og vil alltid muntre deg opp. Hun vil dominere, men ikke totalt, for hun liker at en mann leder veien og gir henne godkjenning, hun ser opp til sin mann. Løve damen er perfekt for en mann med sterk karakter som ikke for kontrollerende. Hun trenger noen som har lidenskap mot alt i sitt liv og prøver å være best på alt, akkurat som hun er.

 

Date med løven mann:

Løve mannen forelsker seg ganske let, men varer sjeldent lenge. Han trenger en kvinne som er i kontakt med realitetene av livet, så hun kan holde ham til realiteten også. Han kan se ut til å være frakoblet til kjærlighets aspekten, men det stemmer ikke. Han trenger beundring og akseptens, får han dette vil han behandle henne med mye lidenskap og oppmuntre henne.
Kvinnen må alltid vise løven at hun vet hans verdi og hvor heldig hun er. Løven mannen trives med de fleste stjernetegn, så lenge hun steller ham og ignorer feilene hans (han har ingen ifølge han) og ikke klager konstant, vil hun ha en sjanse på langtidig forhold.

 Løven  horoskop - LEO

Hvordan tiltrekke løven:

Beundring er viktigst, vis dem dette og de vil være din. De elsker komplimenter, så mye av dette kan aldri gå feil. Selv om du faker det, bryr de seg ikke, de elsker det. Vær morsom, for løven elsker å le, og kan du få dem til å le, er du god. Alltid tilby dem det beste, ingenting er for godt for løven!

I sengs med løven:

De er veldig sensuelle og lidenskapelige, de elsker fine omgivelser som stearinlys. De liker følge standarden, ikke nødvendigvis rutinert, men de vil vite hva som skjer. Løven har blitt god på teknikken de har lært, de er jo best!( i følge seg selv).

Løven  horoskop - LEO

Var denne artikkelen nyttig?

Related posts

Væren horoskop – ARIES

Babu

Horoskop Match og Kompatibilitet

Babu

Vannmannen horoskop – AQUARIUS

Babu