Vannmannen horoskop – AQUARIUS

 

Selvstendighet » Vennskap » Penger » Temperament » Indre » Sammendrag » Dating » Kjærlighet

Aquarius(Vannmannen) 21.01 – 20.02 Element: Luft

Dagens horoskop for vannmannen

Sterke sider:  

 • – Skarp
 • – Klok
 • – Humanitær
 • – Oppfinnsom
 • – Original

Svake sider:

 • – Sta
 • – Følelsesløs
 • – Sarkastisk
 • – Opprørsk
 • – Fjern

 

Kompatibilitet:

Tvillingene 96% Vekten 95% Vannmannen 92% Skytten 92% Løven 87% Fiskene 85% Væren 84%
Steinbukken 75% Skorpionen 72% Tyren 63% Jomfruen 58% Krepsen 55%Se Horoskop kompatibilitetstabell

 

Styrende planet: Uranus og Saturn

 

Påvirkende planet: JUPITER

Uranus påvirker egenskaper som: progressive og radikale ideer, frihet, originalitet.
Planeten gir en forsterkende tilhørighet mot kreativ uttrykkelse, revolusjonere, frihet til uttalelse.

Født jan 21. – 31.

 • Du elsker gadgets og elsker alt som er nytt og teknologisk, 
 • Kommunikasjon med resten av verdenen er hva som interesser deg mest.

 

Født feb 1 – 9. 

 • Dine venner klarer sjeldent å henge med på din personlige utvikling.
 • Resten vil være i veien for deg til å erobre verden, hvis du til tiden henger for langt foran:
 • Tenk som du er, men gjør som andre.

 

Født feb 10. – 18. 

 • Du kan virke som om du er fjern fra alle og kanskje insensitiv, men du bryr deg om dine medmennesker.
 • Du ønsker å utvikle deg for å en bedre forståelse på verden.

Vannmannen selvstendighet:

Vannmannen er veldig selvstendig, hvis de blir begrenset
eller bundet av noe, vil de rømme. De trenger frihet og være alene. Dette er ikke bare ønsket fra vannmannen, men en nødvendighet.

 

Vannmannen vennskap:

Under den utkoblede, lite følelsesladde utsiden ligger det et godt hjertet venn som vil gjør alt de kan for å hjelpe en venn. De elsker å få andre til å le og lyse opp stemningen. De forventer lite i retur og lever uten hemmelige agenda. De er veldig spontane og foreslår siste minutts aktiviteter en ikke bør si nei til.


Vannmannen økonomi og penger:

Vannmannen vil gjøre noe brukbart med sine live, og er godt egnet som politikere, psykologer og sosial arbeidere. De er gode til ide og teori forming og skiller seg ut i forskning. Vannmannen er avhengig av en sekreter.

 

Vannmannen temperament:

De er opprørske og vil ha det som de vil, de er stae og selv om andre kan bevise at deres vei er feil, vil de allikevel forsetter. De er veldig fikserte og vrange når dem blir konfronter. De vil aldre pressene sine ideer på andre og har respekt til andres forskjeller.

 

Vannmannen dypt inni:

Vannmannen er på utkikk etter visdom, de er gode på å samle informasjon uten at deres følelser kommer i veien, de forteller sannheten uten press fra sine følelser. Det er ikke slik at vannmannen er uten følelser, de stoler bare ikke på dem. Vannmannen er intellektuell drevet og ikke emosjonelt. Noen ganger lurer de på hva som manger i sine liv, for de føler seg ikke relatert til andre. De er fortsatt i stand til å ha nære forhold, men partneren vil ofte føle at det er distanse mellom dem. 

Vannmannen har mange spørsmål og lurer ofte på om de gjør noe nyttig med sine liv, for de ønsker å bli likt av andre og bli satt pris på. Vannmannen vet sin verdi og er oftes i fred med seg selv.

 

Kort sagt om vannmannen:

Vannmannen er utmerket på å forestille framtiden og er intellektuell selvstendig. Istedenfor å følge mengden går de heller sin egen vei og er alltid ute etter intellektuell simulasjon. De liker alltid å finne på nye ting og nye meninger uansett hva andre synes. Vannmannen er fulle av paradokser, de liker å være alene, men er godt egnet til sosiale omgivelser. Vannmannen har en lev og la andre leve type livsmening og dømmer ikke andre, «vi er alle frie til å ha våre egne meninger». De er veldig gode på det verbale, for dette observerer de og lærer fra andre, og takket være dette, kan de takle de fleste typer mennesker.

De elsker å sjokkere folk og være utenom det vanlige og er kjent for å gå mot de som er svak sinnet, dette er som verbalt trening for dem og de mener egentlig ikke vondt med dette, men kan føles så. Innerst inne ville ikke vannmannen med vilje prøve å skade noen og har respekt for alle.

 

Date en vannmannen dame:

Vannmannen kvinner er den ultimate selvstendige kvinner, hun er morsom, smart og eventyr full. Hun er aldri sjalu og krever ikke all verden, men til gjengjeld er hun ikke så emosjonell heller. Hun er vanskelig å forutse og vil ha spenning. Alt kan skje med denne kvinnen og mannen hun velger vil ha en fantastisk forhold. Ta vare på henne og behandle henne som hun fortjener og dette forholdet trenger tid på å bygge seg. Hun må behandles med likestilling og kommunikasjon er nøkkel for forholdets suksess. Når hun endelig er trygg på deg og kommer seg nær er hun en utrolig lojal og snill person.

 Hun vil alltid virke litt fjern, så forholdet kan virke mer som vennskap en romanse. Aldri vis henne at du er sjalu og husk at hun ikke må bindes på noen måte. Hvis du gir henne det hun trenger får du deg en kvinne som er glad i eventyr og variasjon.

 

Date med vannmannen mann:

Denne mannen er om intellektuell simulasjon, du kan være den fineste jenten i verden, men hvis du ikke har noe intellektuelt å tilby ham, kan du bare glemme ham. Kommunikasjon er viktig for vannmannen, og de er ikke så egnet til å tolke sine egne følelser, vit at han kan forelske seg og falle ut av denne like lett. Kvinnen trenger å kunne adaptere seg til ham, han vil ikke endre seg for noen. Han trenger en kvinne som blir med på hans eventyr og ikke bare sitter med ham hjemme. Ikke press ham emosjonelt eller prøv å binde ham, dette vil skremme ham bort.

Aldri vis din sjalusi og gi han frihet. Hvis du gir ham det han trenger, vil du ha en mann som er total trofast og trenger ikke å bekymre deg om utroskap. Vannmannen er en mann som er for kvinner som liker utfordringer og eventyr.

 

Hvordan tiltrekke vannmannen:           

Kommunikasjon er svært viktig for vannmannen og ønsker å bli stimulert intellektuelt. Ikke forvent å nå noen konklusjoner med deres vennlige diskusjoner, dette er ikke poenget. Hvis du ikke er stand til å stimulere deres hjerner, kan du bare glemme å være, med dem. Ha variasjon i datene deres og hvis du ikke kan komme på noe gøy, la vannmannen stå for planleggingen. Ikke være overrasket over endringer av planene og være fleksibel, som de er. De mistrives med folk som klager og er heller interessert i positive mennesker.

 

 

I sengs med vannmannen:

Vannmannen har en veldig fantasifull tilnærming på dette feltet, de er som forventet ikke for emosjonelle her også, det blir gøy og mye latter, som et spill.

 


Related posts

Hvilket stjernetegn er du? Horoskop Norge

Horoskop Match og Kompatibilitet

Fiskene horoskop