Vekten horoskop – LIBRA

Libra(Vekten) 23.09 – 23.10 Element: Luft

Dagens horoskop for vekten:

 

Sterke sider:  

 • – Diplomatisk
 • – Grasiøs
 • – Fredelig
 • – Idealistisk
 • – Gjestfri

Svake sider:

 • – Overfladisk
 • – Ubegrunnet
 • – Ubesluttsom
 • – Upålitetlig

 

Kompatibilitet:

Vannmannen 95% Vekten 93% Tvillingene 92% Skytten 89% Væren 82% Fiskene 78% Løven 77% Krepsen 62% Skorpionen 53% Tyren 51% Steinbukken 48% Jomfruen 42%

Se Horoskop kompatibilitetstabell

 

Styrende planet: VENUS

Venus påvirker egenskaper som: harmoni, vakkerhet, solidaritet, affeksjon, likestilling, sympati.
Planeten gir en forsterket tilhørighet til å fokusere på seg selv og sine ønsker. Venus forsterker ønsker til forhold og partnerskap, samtidig som den forsterker fokus mot mote, kunst og sosial liv.

 

Påvirkende planet: SATURN

Saturn er tilknyttet bl.a. fokus, nobelhet, karriere, mening, skjebne, stabilitet, karma, dedikasjon, presisjon, etikk, tester, praktikalitet.

Planeten gir en forsterket tilhørighet mot selvdisiplin, ansvarsfullhet, langtidsplanlegging, realitet, emosjonell og fysisk utholdenhet ved vanskelige utfordringer.

 

Født sep 21 – okt 3. 

 • Du er artistisk, omsårgsfull, full av kjærlighet og har
  mange venner, men kanskje litt for mange selv for deg.

 

Født okt 4. – 13. 

 • Livet ditt er bunke med gøy og du liker overraskelser til tider, forvent det uforventede er din motto.

 

Født okt 14. – 23. 

 • Du er konstant etter kunnskap og informasjon, du vil aldri gå lei av å lære nye ting og kan bli kalt den evige student.

 

 

Vekten vennskap:

Vekten liker nye situasjoner, å ha det gøy og eventyr. De liker å omgås med alle typer mennesker og likes av alle. Vekten er så diplomatisk som det går an å bli, både når det gjelder hjemme og på jobb, de er empatiske og ingen andre kan se situasjoner fra andres perspektiv som vekten.

 


Vekten økonomi og penger:

Vekten liker ikke å jobbe for mye og er late når det kommer til arbeid for dem selv. Takket være deres intuisjon vet de hvordan de kan tjene penger, de er gode på forretnings ideer og er originale, men trenger andre til å utføre jobben. De er gode partnere i forretning men ikke gode til å drive alene. Personlighetene deres egner seg til lederstillinger, men de har ikke motivasjonen og viljen til å arbeide hardt nok til å ha en slik stilling. Vekten er artistisk og blir gode malere, dekoratører, skuespillere eller forfattere.

 

Vekten temperament:

Vekten har en utmerket intuisjon og instinkt, ofte så stoler de ikke på sine egne indre stemme ofte nok. Eneste gangen vekten virkelig vil stå imot er urettferdighet, de trenger respekt og sin likestilling, for de gjør jo så mye for andre. Når det gjelder å forsvare seg mot urett blir vekten modig.

Vekten dypt inni:

De vil gjemme sine egentlige følelser for gruppens fred og få andre til å like dem. Noen ganger kan dette resultere at de er klare over deres egne følelser. De liker ikke å såre andre og lage uro, og dette fører til usikkerhet for vekten. De kan ha mangel på selvtillit og ser alltid etter noe som kan fylle dem, de prøver å finne den manglende delen av seg selv fra andre. Vekten er avhengig av å bli elsket og godtatt av andre, og dette fører til at de er dårlige til å si nei, dette skaper negativ selvtillit for dem. Libraen er redd for at en feil avgjørelse vil rase sammen hele deres liv og bør være klar over at livet har både opp og ned turer.

 

Kort sagt om vekten:

Vekten er den fødte diplomat, de er fantastiske til empati og sette seg i andres sko. De ønsker alltid å gjøre alt bra igjen for seg selv og andre nær seg, for en balansert og harmonisk liv. De er sjarmerende har god smak og er lette å like og en god lytter, i retur ønsker dem beundring.  Vekten vil samle grupper av mennesker og posisjonere seg i midten, de liker oppmerksomhet og beundring av gruppen dem har samlet. De er veldig intelligente og gjemmer det ofte bort i sin sjarmerende utside. Vekten velger å vise sin intelligens gjennom kreativitet og mange av dem velger den artistiske og kreative yrket.  Vekten elsker variasjon og nye sitasjoner, de liker endringer og elsker luksus.

De vil bruke masse penger og omgi seg blant fine ting. Vekten jobber alltid hardt for å tilfredsstille andre og nyter beundringen.

 

Date en Vekten dame:

Vekten kvinner er sjarmerende og forheksende, hun er mester i seduksjon. Omgivelsene er viktig for vekten, så sørg for at første date blir på et fint sted med elegant og klasse. Gi henne komplimenter og fortell henne hvor mye hun er verdsatt. Det kan virke som om hun ikke bryr seg om komplimentene, men disse vil bygge seg opp og lyset inni henne vil lyse sterkere og sterkere. Når forholdet er i gang, vil hun stoppe sine seduktive veier, ikke fordi hun har mistet interesse, men fordi hun er, inkludert i forhold. Å la henne ha noen dager for seg selv er som å trykke på en reset knapp for forholdet og vil bringe gnisten tilbake. Vær veldig romantisk mot henne, putt kjærlighets notater i hennes lommer, masse blomster overalt, og med dette vil hun føle seg spesiell.

Date en vekten mann:

Vekten mannen er veldig populær blant damer, for han er sjarmerende, I harmoni og veldig god til å se verden fra andres øyne. De er alltid på utkikk etter den perfekte kvinnen, som ikke eksisterer. Det nærmeste en kvinne kan komme til å bli perfekt, er å sette pris på ham og være fasinert over ham. Se opp til ham, og ikke nevn noe om hans dårlige evne til å ta avgjørelser. Det er bedre at du tar valget, og han vil være glad for å spille avgjørelsen og at du tok kontroll.

 

Hvordan tiltrekke vekten:

Vekten er lette å tiltrekke, mest sannsynligvis har dem tiltrukket deg først. Først og fremst, gi dem komplimenter, behandle dem som prinserprinsesser og husk at de elsker å snakke. De kan snakke om hva som helst, men er mest interessert i å snakke om seg selv. Stil dem spørsmål om hobby eller hva som helst som har med dem å gjøre. Holdt huset ryddig når dem kommer over for første gang, første inntrykk blir husket av vekten, og husk å ha det gøy, vær deg selv.

I sengs med vekten:

Dette er som tatt ut fra film, de er originale og erg ode på det dem gjør. De er villige til å prøve noe nytt, og husk at de trenger en lang forspill med lys og fin atmosfære.

 


64x64 (0x0)
1.56 KB

Related posts

Hvilket stjernetegn er du? Horoskop Norge

Horoskop Match og Kompatibilitet

Fiskene horoskop