LIVETS MENING – HVORFOR ER JEG HER?

Du har mest sannsynligvis havnet på denne siden av ren nysjerrighet eller med ren flaks. Grunnen til at du havnet her kan være en underbevist handling, men her er du, og følgende skriv kan være til nytte.

 

Når noen spør deg om hva livets mening er for det, tenker du gjerne for litt, og der etter svarer en av følgende:

– Det er å leve livet til det fulleste og gjøre ting som jeg ønsker.

– Det er å lære og utvikle seg selv.

– Man lever bare en gang, jeg bør leve til det fulleste.

– Jeg har ingen anelse, jeg bare er her.p>

Selv om de overnevnte svar i seg selv ikke er feil, mangler det dybde eller detaljer for at de skal være fullkomne svar.

 

Her er et av beste svar til livets mening:

Livets mening er basert på reinkarnasjon; Din sjel har valgt ut et liv som vil fylle det den mangler erfaring og forståelse av. På samme måte som det svakeste punkt er svakhet som heltet. Sjelen planlegger enten alene, eller ved hjelp av andre en script for din nåværende liv.p>Den legger til mange sikkerhetsnett, slik at den maksimerer sjansen for å lykkes i fullførelse av scripten. I reinkarnasjon skal en sjel kunne bli født tusenvis av ganger og lære alt som er mulig å lære fra den materialistiske univers, og deretter kunne komme seg ut av den evige spinnende sirkel inn til nirvana.

Edgar Cayce som var en velkjent synsk person har kommet med mange forklaringer rundt livet etter døden, og det har vært mange dokumentarer som har utforsket dette fenomenet dypt.

I følge Cayce er vi alle en fragment av skaperen. En gang kosmiske år tilbake, sendte skaperen ut fragmenter av seg selv i energi form, som skulle vandre rundt og utvikle seg selv, på lik måte som enformede organismer, i dette tilfellet sjeler. Vår sjels oppgave er å lære og utvikle oss til det er ingenting mer å lære og nirvana i dette konseptet er å gå tilbake til skaperen, og igjen bli en del av helheten med kunnskap medbrakt fra din reise.

For en skaper uansett hvor avansert og hellig med uendelig kunnskap og intellekt, finnes det en stor vilje og behov til å utvikle seg selv. I litt dypere sammenheng forklarte han også at etter en stund som energi, valgte noen av sjelene å skape en verden som i dette tilfellet er joden og skapte mennesker som de kunne besette.

Dette var en så magisk opplevelse for sjelene å kunne oppleve følelser som sult, sexlyst, sinne, glede og kjærlighet. Disse sjelene ville besette mennesker og nyte læren som var som en revolusjon og deretter forlate kroppen. Mange av disse sjelene ble avhengig av å være i menneskekroppen og besatte disse så lenge at de til slutt ikke klarte å forlate dem.

Dette er barnehage og andre siden er en Universitet

Livet på andre siden var som universitet og jorden var barnehage i
forhold. Det er så utrolig mye å lære og oppleve, og ved døden får du svar på alle dine spørsmål og meningen med livet du hadde, helt krystallklar. Læren som du får med deg i dette liv vil være avgjørende på hva du kan gjøre i neste liv. Å gå til universitetet uten å kunne skrive eller lese vil være en stor
utfordring. Det eneste han hadde mistet ved døden var følelsene sine som glede, kjærlighet. Du blir fortsatt helt klar over konseptene, men har disse da i en informasjonsformat.

For å gi et eksempel kan du forestille deg at du er syk, la oss si feber. Du har ikke spist på utallige timer, du er klar over at du er sulten, og du vet at du bør spise og få næring. Problemet er at du ikke føler deg sulten og mangler appetitt. Du blir noen dager etter at du har blitt frisk utrolig sulten og har lyst på noe meget godt. Magen brumler, og sulten er uutholdelig, du gleder deg enormt til middagen.

Se for deg selv stor tallerken med en stor porsjon med entrecote eller biff, mandelpoteter, sopp, salat og Bernes saus. Maten lukter utrolig godt og leker med dine sanser. Hvordan vil det føles å ta første bit? Hva vil du huske av denne middagen om et år? Du vil nok huske at det var meget godt, men mange av detaljene vil ha forsvunnet.

Slik vil det føles på andre siden, når du ikke lenger har tilgang til følelser og tenker med energi istedenfor hjerne og nervesystem.

 

 

Astral meditasjon og den andre siden

Du har sikkert hørt om meditasjon og yoga, at dette er fantastisk avslappende og nyttig for både kroppen og sinnet. Kanskje har du hørt om konseptet Astral meditasjon, en meditasjonsteknikk som krever konsentrasjon, dedikasjon og mest av alt tålmodighet. Astral meditasjon går ut på å slå av kroppen, uten av hjernen slås av. Deretter skal hjernen slås av uten at du mister bevisstheten. Neste steget er å forlate kroppen og reise til den astrale dimensjon, stedet som du går til når du dør.På en måte ved å bruke meditasjon, går du til andre siden, med en returreise tilgjengelig.
Opplevelsen i seg selv er så magisk og unik, at den for mange ateister og ikke troende på liv etter døden, til å endre mening.

Astral prosjeksjon har sine minimale risiko, men er for de fleste en helt trygg reise uten komplikasjoner.Etter å ha opplevd en såpass dyp meditasjon vil yoga og vanlig meditasjon virke som ren bortkasting av tid for mange.

Les mer om Astral meditasjon

Les mer om Astrale dimensjonen og astrale skapninger

Har du din egen omfattende mening om livet? Send dette til oss på livetsmening@babu.no og få det publisert med ditt navn (om ønskelig)

Related posts

Karma og yin Yang

DIN SJELS ALDER (SOUL AGE) – REINKARNASJON

Reinkarnasjon rolle typer