Skytten horoskop – SAGITTARIUS

    

Sagittarius(Skytten) 23.11 – 21.12 Element: Ild

Dagens horoskop for skytten:

 

Sterke sider:  

 • -Opptimistisk
 • -Rett på sak
 • -Intellektuel
 • -Filosofisk
 • -Givende
 • -Eventyrlysten

Svake sider:

 • -Rastløs
 • -For selvsikker
 • -Agressiv
 • -Kort lunte
 • -Useriøs

 

Kompatibilitet:  

Løven 93% Vannmannen 92% Væren 90% Vekten 89% Skytten 89% Tvillingene 78%
Fiskene 65% Skorpionen 58% Krepsen 45%  Steinbukken 41% Jomfruen 37% Tyren 36% 

Se Horoskop kompatibilitetstabell

 

Styrende planet: JUPITER

Jupiter påvirker egenskaper som: ekspansjon, å vokse, velstand og god rikdom.
Planeten gir en forsterkende tilhørighet mot høyere utdannelse, religion, lovverk, ønske til å utforske, frihet, beskytte andre..

 

 

Født nov 23. -des 2. 

 • Alltid optimistisk og klar for eventyr, livet vil være full av glder og uvented god lykke.

Født des 3. – 12. 

 • Du er mer kort lunted enn de andre skyttene og er alltid i bevegelse.
 • Fysisk av natur er sport viktig for deg og er en viktig element til å holde deg selv stabil og fredelig.

Født des 13. – 22. 

 • Du har god forståelse på deg selv og vil mest sannsynligvis oppnå suksess personlig og i forretning.
 • Du vil også bli tiltrukket mer av det spirituelle.  

 

Skytten selvstendighet:

Skytten verdsetter uavhengighet, elsker eventyr og tar imot forandring med åpne armer. Sytten er stjernetegnet på filosofi og utforskning, de vil gå hele veien, så langt som den går og vil utforske og lære alt dem kan på veien. Frihet er så viktig for dem at avgjørelsene veies av friheten de får, og dette kan føre til dårlige valg, men dette er deres valg og en god en sådan.

 

Skytten vennskap:

Skytten er ekstrem gode venner og tilbyr motivering, positivitet og vil at deres venner skal være glade. De forventer ingenting i retur og er ikke kontrollerende og sjalu. Skytten behandler alle som de ønsker å bli behandlet selv. De eier god humor, er direkte og veldig flinke til å snakke for seg.

Hva de sier er hva de mener og liker ikke tankespill, de er kjente for å si den vonde sannheten, men i retur kan man stole på at det som blir sagt er sant.

Skytten gjemmer ikke unna noe og er lett å like som personer. De eneste som ikke liker Skytten er de med daglige planlegging, og høy organiserte liv. De vil mest sannsynligvis være sene eller ikke rekke en avtale, dette fordi de tenker for langt fram og glemmer nåtiden. Skytten gjør ikke det dem gjør med vilje og dette er bare måten dem er på, å ha Skytten som en venn er slettes ikke dårlig ide.

 


Skytten økonomi og penger:

Skytten er som født for underholdning og kommunikasjon, de er sjelden tomme for ideer takket være den eventyrfyldige og spennende livstilen deres. De er gode historiefortellere, komikere, byskrivere og filosofer, alt som ikke binder dem for mye. De vil gjøre verden et bedre sted, og en jobben med dette som formål passer dem veldig godt. Hvis tiden er inne for alt eller ingenting kan de få til det meste. Kriser bringer ut den beste siden av skytten og de jobber ekstremt godt under press.

 

Skytten temperament:

Skytten har god kontroll på sine følelser, de kan virke følelsesløse til tider og kan bli direkte irriterende når de kjeder seg. De er optimistiske og positive, uansett hva som skjer har de tro på det gode som er rundt hjørnet.

Skytten dypt inni:

Skytten er ganske så stabil når det kommer til sine følelser og ønsker bare å utforske verden uten å binde seg ned med følelsesmessig. De mangler dedikasjon, for deres mening her i verden er å få med seg visdom, lære og utforske. Skytten har problemer med å fullføre ting hvis det tar for lang tid, de ønsker umiddelbare resultater og vil bevege seg til neste oppgave hvis det tar for lang tid. De er ikke late, men kjedsomhet er noe de stortrives med. Hvis skytten skulle ta seg nær av noe, vil de ikke la dette vare lenge, for dette er sløsing av energien deres.

Kort sagt om skytten:

Skytten ser ut til å tiltrekke god lykke med sin optimistiske og positive humor. Selv i vanskelige situasjoner kommer optimismen deres til unnsetning, og har en personlighet som er dirrende og utviklende. De er frie som fugler og kan ikke bindes, de er alltid nysgjerrige på fortiden og tenker lite på fortiden.

De er frakoblet følelser, for disse holder en tilbake, de liker ikke å snakke om sine følelser og beveger seg heller framover. Skytten liker å ta sjanser og kan være ansvarsløs, de hopper rett i ideer uten å veie fordelene og ulempene.

Date en Skytten dame:

Skytten kvinnen er alltid I bevegelse og er den riktige kvinnen for menn med mye energi og kreativitet. Hun liker forandringer, med en overraskelses ferie til et mindre utforsket sted vil du bli husket for alltid. Kjedsomhet er hennes svakhet og frihet hennes medisin, hun er ikke den som er den mest interesserte i kjærlighet, så la henne ha sin frihet og ikke hast. Vær ærlig og positiv, hold deg unna tankespill. Den heldige mannen vil ha et forhold fullt av eventyr og mye gøy.

Date en skytten mann:

Han vil være vanskelig å fange, han elsker jakten og vil sannsynligvis jage andre kvinner mens du er ute etter ham. Han er oppriktig når han forteller deg at han liker deg, men han er likeså mot andre kvinner. Han er ikke romantisk og tiltrekker mange kvinner med sin eventyrfulle livstil. For å kunne holde ham må du være ærlig og unngå samtaler om binding. Han er den perfekte mannen for kvinner som ikke ønsker å binde seg og tilbyr mye spenning i retur.

 

Hvordan tiltrekke skytten:

Snakk med dem, still dem spørsmål, del historier og få dem til å le, ikke gå i detaljer om deres liv og hold dine følelser for deg selv, dette vil tiltrekke dem. Foreslå en date i naturen, som en piknik ved elven eller en båttur, de elsker aktiviteter. De er de letteste å gå på date med, men er den stjernetegnet som misliker binding mest. Nytt den tiden du tilbringer med dem for de er nær umulige å binde fast og vil nok bevege seg videre etter hvert.

I sengs med skytten:

De liker å prøve nye ting, ikke forvent at ting bare skjer I sengen, de elsker å være ute. De er som skapt for one night stands og beholder sine friheter!


80x80 (64x64)
2.82 KB

Related posts

Hvilket stjernetegn er du? Horoskop Norge

Horoskop Match og Kompatibilitet

Fiskene horoskop