Krepsen horoskop – CANCER

Cancer(Krepsen) 22.06 – 22.07 Element: Vann

Dagens horoskop for krepsen:

 

Sterke sider:  

 • – Lojal
 • – Påligetelig
 • – Omsorgsfull
 • – Adaptiv
 • – Ansvarlig

Svake sider:

 • – Humørsvinger
 • – Hengende
 • – Selv sympatisk
 • – Oversensitiv
 • – Selvfokusert

 

Kompatibilitet:

Fiskene 90% Skorpionen 90% Krepsen 67% Løven 63% Vekten 62%
Jomfruen 56%Vannmannen 55%Skytten 45% Tvillingene 39%
Tyren 38% Steinbukken 37% Væren 34% 

Horoskop kompatibilitetstabell

 

Styrende planet: MÅNEN

Månen er tilknyttet egenskaper som: rytme, minner, egenskapet til å tilpasse seg, ta vare på.
Den gir en forsterkende tilhørighet mot vedlikehold og ønske mot å ta vare på andre. Månen bringer fram ønsker til å ta vare på fortiden, som barndommen, minnene og viljen til å passe inn blant andre.

 

Påvirkende planeter: JUPITER, NEPTUN

Jupiter påvirker egenskaper som: ekspansjon, å vokse, velstand og god rikdom. Planeten gir en forsterkende tilhørighet mot høyere utdannelse, religion, lovverk, ønske til å utforske, frihet, beskytte andre. Neptun påvirker egenskaper som: sensivitet, idealisme, empati, illusjon, forvirring og desepsjon.

Født jun 22. -juli 3. 

 • Du vil ha sterke humørsvinger, for å forstå deg selv må du se til månen.
 • Din romantiske kjærlighetslivet reflekterer hvem du er, fordi du er en omsorgsfull person.

Født juli 4. – 13. 

 • Du har utviklet din konsentrasjon og fokus til å oppnå mer enn andre. 
 • Til tider er du dominerende overfor dine nære, men du er villig til å ofre mye for deres lykke.
 • Fokuser på å gi andre mer selvstendighet og frihet.

Født juli 14. – 23. 

 • Du har innflytelse over andre krepsen og fiskene, og med dette kan elske andre uten forventninger.
 • Du kan bli tiltrukket til yker der du hjelper andre.

Krepsen selvstendighet:

Krepsen kan være selvstendig, men ofte avhengig av andre. På den ene siden har de alt som trengs for å være uavhengig, men er avhengige av støtte og motivasjon fra andre. Når krepsen endelig utvikler seg
selv vil den være totalt uavhengig av andre. De ønsker oppmerksomhet og støtte fra folk rundt seg og trives med mindre mengde folk som gruppe med venner og familie.

 

Krepsen vennskap:

Krepsen er veldig lojal til de som støtter dem, og en av de beste egenskapene til krepsen er å få andre til å føle seg bra og elsket. De reflekterer det de får og de er til å regne med, de vil høre på andres
problemer og vil hjelpe dem etter beste evne. Krepsen vil sjeldent dele sine følelser med andre, en krepsen venn er en dedikert venn som kan bli stolt på live ut.

 


Krepsen økonomi og penger:

Når krepsen løser sin usikkerhet og sjenerthet vil en sterk personlighet komme fram, og det er lite dem ikke kan få løst. De står for det de tror på og har sterk intuisjon, sensitivitet og evner til observering. De er topp forretningsfolk og investorer og har egenskap til å lese framtiden.  De tiltrekker formue og vet hvor de skal investere dette, trivsel er viktig for krepsen og er et av de viktigste motivasjonene.

 

 

Krepsen temperament:

Krepsen er kompleks, vanskelig å lese, temperamentsfull og trenger konstant støtte og motivasjon av andre. De trenger å bli trengt, kan ha humørsvinger og tar seg lett nær og syter.

 

Krepsen dypt inni:

Det er vanskelig for krepsen å ha en nær og emosjonelt forhold med noen, de er ganske så innestengte. Krepsen har vanskeligheter med å stole på andre og  kan bygge opp hat og
sinne og med dette få et negativt syn på livet. Krepsen kan ta seg nær av kommentarer lett, og har en forsvarskjell som de gjemmer seg i, de tenker mye
over fortiden og det negative som har skjedd. Det er mye om følelser med krepsen, og harmoni er nøkkelen til deres lykke. De er ikke glade i endringer
men har det som skal til for å komme seg gjennom det, for de er langt ifra late folk.

 

♋ Kort sagt om krepsen:

Krepsen er mystisk og full av kontradiksjon, de liker komfort og sikkerhet men søker allikevel eventyr. Til tider kan de være hjelpende og til tider ikke bry seg i det hele tatt. Krepsen har en personlighet med driv, som er gjemt under den avslappede utsiden.

Krepsen har mange likheter med krepsen, de kommer ut av sine skal til og slåss men kan også ignorere sine
fiender og holde seg i sikkerhet. De er veldig uforutsigbar og har en intuitiv del som er gjemt fra verden. De er veldig sensitive og blir lett såret, dette kan være en av grunnene til at de gjemmer seg i sine skall. De er komplekse, uforutsigbare og temperamentale, de trenger støtte og motivasjoner. De trenger å bli trengte.

Når krepsen får den støtten den trenger har den enormt mye å tilby i retur. De er materialistiske med ikke bare ting, men også mennesker og tar de seg nær av noe velger de å trekke seg tilbake og forlenger sin lidelse.

Krepsen vil alltid beholde kontakt med gamle venner, for det er lettere å beholde et vennskap enn å prøve å stole på en ny person. De er perfekte mødre og har ubetinget kjærlighet og omsorg. De har en fantastisk hukommelse, er veldig observante og leser mennesker vel. Krepsen må jobbe mye med sine følelser som sjenerthet og usikkerhet, men når de endelig kommer seg over det, er det nesten ingenting de ikke kan få til.

Med sin sterke intuisjon, sensitivitet, observeringsevner i tillegg til intellekt, er de i stand til å løse de fleste problemer.

 

Date en krepsen dame:

Dette er en kvinne som er i ett med sine følelser, og det tar tid og tålmodighet å komme gjennom forsvars skjellet som krepsen har. Ikke forvent at hun hopper i forhold med deg med engang, dette vil ta tid. Prøv å ikke lede henne vilt, hvis du mister hennes tillit, er bare å bevege seg videre, for du mister henne. Hun trenger kjærlighet og trygghet og kan tilby en søt og flørty romanse for den rette mannen. Gir du henne det hun trenger vil du finne en dedikert kvinne som kan vare en livstid.

Date med en krepsen mann:

Krepsen mannen vil ikke være direkte med deg, han vil komme til deg sakte og forsiktig. Han vil være veldig romantisk og flørtende og vil prøve å vinne hjertet ditt med gaver og oppmerksomhet. Han har en stor frykt for avvisning, så er du interessert i ham bør du ta første steget. Han forelsker seg lett og du blir hans verden, når du blir hans, blir han ganske så sjalu og vil ha deg kun for seg selv. Dette på grunn av frykt for å miste deg, og trenger deg til å være lojal og dedikert, det samme som han.

Han vil holde din hånd så ofte han kan og er veldig følelse ladet. Krepsen er som en hvit ridder, hvis du vil ha en mann som ser etter deg, er romantisk og sensuell er denne mannen for de.

 

Hvordan tiltrekke krepsen:  

Du bør være direkte, krepsen vil ikke være det, vis frem dine følelser, dette er første steget til å fange en krepsen. På denne måten vil de ikke være redd for avvisning, noe som er et av de største fryktene dere. Hvis du vil ha en kortvarig forhold, si ifra, ikke la dem binde seg, for det gjør de lett og vil bli såret. Bygg tillit med dem og sakte men sikkert vil du komme deg nærmere til deres hjerter. Gi dem komplimenter, men vær forsiktig, for de vil lett se gjennom løgn. Ta dem med på en museum eller fin restaurant, ha tålmodighet, og med tiden vil de åpne seg for en tilfredsstillende forhold.

I sengs med krepsen:

Det blir mye forspill, lys ved sengen, melodier I bakgrunnen, alt som tilfredsstiller sansene. Det vil være delikat og lidenskapelig, og en opplevelse du ikke snart kommer til å glemme.

 

Related posts

Hvilket stjernetegn er du? Horoskop Norge

Horoskop Match og Kompatibilitet

Fiskene horoskop