Skorpionen horoskop – SCORPIO

>    

Scorpio(Skorpionen) 24.10 – 22.11 Element: Vann

Dagens horoskop for krepsen:

 

 

Sterke sider  

 • – Lojal
 • – Lidenskapelig
 • – Resursfull
 • – Observant
 • – Dynamisk

Svake sider:

 • – Sjalu
 • – Obsessiv
 • – Mistenksom
 • – Manipulativ
 • – Gir ikke opp

 

 

Kompatibilitet

Krepsen 90% Fiskene 83% Steinbukken 80% Tyren 74% Vannmannen 72% Løven 70% Skorpionen 68% Skytten 58% Vekten 53%    Tvillingene 52% Væren 39% Jomfruen 37% 

Se Horoskop kompatibilitetstabell

Styrende planet: PLUTO

Pluto er tilknyttet bl.a. fornying, personlig utvikling, uttrykkelse, transformasjon.
Planeten gir en forsterket tilhørighet mot å fornye ting, uansett pris. Det er en sterk behov mot samarbeid og

dele med andre.

Påvirkende planet:  URANUS

Uranus påvirker egenskaper som: progressive og radikale ideer, frihet, originalitet.
Planeten gir en forsterkende tilhørighet mot kreativ uttrykkelse, revolusjonere, frihet til uttalelse.

 

Født okt 24.-nov 2. 

 • Du har en veldig sensuell karakter, men ingen noble ambisjoner.
 • Nytelse og den seksuelle aspekten av livet kan være veldig interessant for deg i tidligere stadier av livet.

Født nov 3. – 11. 

 • Du er mer idealistiske og spirituell, og er veldig interessert i å forstå livets mening og finne ut mer om hva som driver deg.

Født nov 12 – 22. 

 • Din utfordring vil være å kontrollere dine følelser og ikke bli dratt med av livets bølger, du er omsorgsfull og familie orientert.

 

Skorpionen selvstendighet:

Skorpionen er total selvstendig, de kan få til det bestemmer seg for og vil ikke gi opp. De er mindre sosiale og liker å være alene og på denne måten slipper de problemet om hvem som kontroller hva.

 

Skorpionen vennskap:

Vennskap med skorpionen er alltid kompliserte, de kan ha humørsvinger uten noen grunn. De er kjente for sine kontroll lyst og kan være sjalue, men til gjengjeld er dem ekstrem lojale. Skorpionen har en utmerket hukommelse og kan de holde på hevnlyst for alltid, skorpionen glemmer og tilgir sjeldent, gode gjerninger mot de blir heller ikke glemt og betales tilbake.  Det beste er å være ærlig med skorpionen og i retur vil du få en ekstrem lojal venn som ikke glemmer det gode. De har en veldig interessant humor og vil være en venn du kan stole på.


Skorpionen økonomi og penger:

Skorpionen blir gode leger, kirurger, forskere og ledere. De er avhengige av å være i en makt posisjon uten å måtte ta ordre av andre. I forretning pleier skorpionen å klare seg utmerket, de har gode avgjørelser og er konservative når det kommer til bruk av penger. Skorpionen er kjent for å lage penger for så å gjemme det bor, de vil ikke la andre finne ut av sine metoder i frykt av å få konkurrenter.

 

Skorpionen temperament:

Skorpionen er ekstrem ambisiøs, pågående og bestemt. De ønsker makt og kontroll, på en ikke sta måte, for skorpionen vil jobbe for det den oppnår. De gir aldri opp og er fleksible, de er gode på å finne alternative metoder får å nå sine mål. Skorpionen er veldig konkurrerende og med sine observante og gode hukommelse kan de huske detaljer når dem trenger, og få bruk av de.

De er ærlige vinnere og baserer resultater på fakta og meninger, de er godt egnet til å sette orden i en kaotisk situasjon. En ikke utviklet skorpion er en farlig person fordi de vil tenke kun på seg selv og vil tråkke over andre for å tilfredsstille sine egne behov og mål.

Skropionen dypt inni:

Skorpionen er full av kontradiksjoner og har til enhver tid oversikt over situasjoner. De er interesserte i det unaturlige, konspirativ teorier og mysterier. De er flinke til å gjemme sine egentlige følelser og motivasjoner og har ofte en gjemt agenda. Skorpionen er om kontroll, til enhver tid. Dette gir dem trygghet, for de er egentlig veldig emosjonelle. De er veldig Initiative, og har en god forståelse på hvordan menneske hjernen fungerer. Skorpionen forteller sjeldent om sine nederlag og skorpionen vinner alltid. De er best, spør du dem, de velger ofte mål som de vet de kan oppnå. De er forsiktige med å stole på andre, og det skal mye til får å tjene deres tillitt. Skorpionens største utfordring er å bruke sin mektige energi på positive mål og falle til den mørke siden som manipulasjon og sult på mak.

Kort sagt om skorpionen:

Skorpionen er ekstremister og intense, de har dype personligheter og det er alltid noe mer under skillet. De reflekterer en avslappet og følelsesfri energi ut til verdenen, men under er det utrolig med styrke, lidenskap og bestemthet. Skorpionen har en veldig penetrerende sinn, hvis de stiller spørsmål er det oftest for å finne ut mer og analysere. De vil alltid vite hvorfor, hvor og alle detaljer de kan få med seg. Skorpionen vil dominere alle som lar seg gjøre, men de personene som de respektere eller bryr seg om får mye med generøsitet, snillhet og lojalitet.

På utsiden er skorpionen veldig mystisk og hemmelighetsfull, dette får dem til å tiltrekke seg andre. De er kjente til å kontrollere andre og kan være altfor ambisiøs, dette får dem til å føle seg trygge.

Date en skorpionen dame:

Skorpion kvinnen er veldig emosjonell, krevende og veldig kontrollerende. Hun har en a-type personlighet menn vil elske. Hun tilbyr utfordringer med riktig mengde premier. Hun er veldig seduktiv og flørtende, hun vil gi bort hjertet sitt til en mann som klarer å passere de mentale testene hun utsetter han for. Selv om hun ikke viser det, vil hun ha et nært forhold og for dette må hun kunne stole på mannen og må være fri for kontroll. Hun er full av mysterier, sensualitet og omsorg at de fleste menn ikke vil bry seg om å bli kontrollert av henne.

Date en skorpionen mann:

Skorpion mann har mange likhet med hunnen, forskjellen er istedenfor å presentere en feminin energi har mannen en sterk maskulin, seksuell energi. Han vil være lett å få med seg hjem, men er mye vanskeligere å binde. Han er veldig sensitive og føler seg alene og tom, dette viser han aldri til kvinnen. Å leke med en skorpion mann er en dårlig valg, de er vil aldri tilgi deg. La ham lede for han er virkelig flink til å planlegge og du vil ha det gøy. De har humørsvinger og kan være gretne, vær med ham gjennom den tiden og det vil passere, ikke mas på ham om følelser, for han er mer enn opptatt med å tolke dem selv. Skorpion mann er gode beskyttere og du vil alltid føle deg trygg med ham.

Hvordan tiltrekke skorpionen:

Aldri vær uekte med en skorpion, de kan se rett gjennom deg. Vær ærlig med dine kommentarer og hør det de har å si (de har alltid interessante ting å si) Ikke prøv å gjemme ting fra dem og vær ærlig. De vil respektere sannhet og er interesserte i nesten alle typer aktiviteter, de er vanskelige å forutse, så hvis de plutselig endrer planer, smil og gå med det. Skorpionen er ikke redd for å droppe en plan og prøve noe annet. Ikke prøv å kontrollere dem, men ikke vær for svak heller, de liker sterke personligheter med ambisjoner, som seg selv.

I sengs med skorpionen:

De er emosjonelle og fysiske med insentitet, de har utrolig med utholdenhet og kan vare hele natten. De er åpne til nye fantasier, mange vil snakke om det , skorpionen vil gjøre det.


Related posts

Hvilket stjernetegn er du? Horoskop Norge

Horoskop Match og Kompatibilitet

Fiskene horoskop