Tyren horoskop – TAURUS

 

    

Taurus(Tyren) 21.04 – 21.05 Element: Jord

Dagens horoskop for tyren:

 

Sterke sider:

 • – Pålitelig
 • – Pågående
 • – Lojal
 • – Tålmodig
 • – Sjenerøs

Svake sider:

 • – Sta
 • – Lat
 • – Besettelig
 • – Materialistisk
 • – Selvskånsom

 

 

Kompatibilitet:Jomfruen 90% Steinbukken 90% Skorpionen 74% Fiskene 71% Tyren 68% Vannmannen 63% 

Vekten 51% Løven 38% Krepsen 38% Skytten 36% Tvillingene 36% Væren 37%

Se Horoskop kompatibilitetstabell

Styrende planet: VENUS

Venus påvirker egenskaper som: harmoni, vakkerhet, solidaritet, affeksjon, likestilling, sympati.
Planeten gir en forsterket tilhørighet til å fokusere på seg selv og sine ønsker. Venus forsterker ønsker til forhold og partnerskap, samtidig som den forsterker fokus mot mote, kunst og sosial liv.

Påvirkende planet: MÅNEN

Månen er tilknyttet egenskaper som: rytme, minner, egenskap til å tilpasse seg, ta vare på.
Den gir en forsterkende tilhørighet mot vedlikehold og ønske mot å ta vare på andre. Månen bringer fram ønsker til å ta vare på fortiden, som barndommen, minnene og viljen til å passe inn blant andre.

Født apr 21. – 29. 

 • Du er besatt av kjærlighet og romanse og vil slite med å finne riktig person I ditt liv.
 • Når du endelig gjør det vil du være i stand til å dele dine dypeste deler og personlighet med dem. 
 • Kjærlighet er en prioritet i ditt liv.

 

Født apr 30.-mai 10. 

 • Du er full av tanker og elsker diskusjoner du kan lære av, ulik andre tyren, er du begavet med hurtighet og forretnings logikk også.

 

Født mai 11. – 21. 

 • Du er veldig interessert i finans og vil mest sannsynligvis samle en liten formue i et stadiet i ditt liv.
 • Din hoved objektiv i livet er din personlige sikkerhet og bryr deg mye om din familie og elskede, som du er villig til å ta vare på.

Tyren selvstendighet:

Tyren er ikke den som vandrer ut i det ukjente, de følger heller en leder og forsterker gruppen de er med i. Deres egenskap til å ikke gi opp er en resultat av deres stahet. De liker å gjøre ting på sine egne måter og trives helt ok med å være alene. De er uavhengige og kan få ting gjort på egenhånd, takket være sin bestemthet.

Tyren vennskap:

Tyren er en utmerket venn, de velger å ha få venner som er nære g har I tillegg mange bekjente. De som er betegnet som gode venner, blir tatt vare på og beskyttet. Venner betegnes som familie og tyren er veldig lojal og stiller opp for familien. Tyren liker å være den som presenterer, selv om de ikke er den mest sosiale av stjernetegnene, vet de hvordan de hever stemningen blant sine venner.

 


Tyren penger og økonomi

Tyren er godt egnet til forretning, de er kjente for å fortsette der alle andre har gitt opp. De har god forståelse innen  forretning og deres meninger bør ikke ignoreres. De vet hvordan penger tjenes og har egenskapen til å manipulere og sette opp oppskrift for suksess. De liker å ha fine ting rundt seg og elsker god mat, derfor har dem høyt forbruk. De vil ikke bruke mer enn det de faktisk har, for de setter pris på økonomisk stabilitet.

 

Tyren temperament:

Tyren er veldig sensitiv og kan ta en negativ kommentar meget personlig og de vil føle seg såret. Deres stae personligheter vil resultere i latskap, dette spesielt når de blir beordret til å gjøre noe de ikke er interessert i. De er langt ifra late når det kommer til deres egne ønsker.

 

Tyren dypt inni:

Tyren liker ikke forandringer, hvis endringer er rett rundt hjørnet blir de bekymret og nervøse. De liker ikke nye ting som skjer rundt dem, for nytt betyr ukjent, og ukjent er skremmende. Tyren trenger orden i sine liv og uten dette føler de seg rastløse, De er mindre gode på å utrykke og kontrollere sine følelser og holder disse godt gjemt. Dette er en av grunnene til at de blir såret og tar kommentarer så personlig.

 

♉ Kort sagt om tyren:

Tyren er utrolig pågående og der andre gir opp forsetter de videre, solid og bestemt akkurat som tyren. Tyren er kjent for sin stahet og det er ikke alltid stahet er en dårlig ting, dette kan få tyren til å gå imot andre sterke karaktertyper. De liker ikke endringer og trives med gjenkjennelige og rutinerte hverdager. Tyren er vanligvis avslappet og ikke en som søker konflikt, men om de skulle havne i en, vil dette merkes, for de har en temperament under masken.

De liker dekorasjoner, farger og alt som kan fanges av alle sansene. Tyren er jordnær og søker sikkerhet i alle sine livs aspekter.
De kan være hemmelighetsfulle, late og tilgir seg selv lett. Ingen  er bedre enn tyren til å utsette ting,men dette gjelder for dem selv og de kan være ganske så pågående når det ikke gjelder gjelder seg selv.

 

Date en tyren dame:

Hunn Tyren er meget god til å forføre, hun vil få det hun vil og hennes tålmodighet er utrolig. Hun vil ha stabilitet og sikkerhet og er ikke villige til å gå for en mann som vil tilby henne en ukjent framtid. Hun er gammeldags, varm, beskyttende, støttende, kjærlighetsfull, dedikert og lojal. De er fine valg for menn som ønsker å bli tatt vare på, hun kan tilby deg mye men forventer mye tilbake også.

Husk at hun er veldig sensitiv selv om hun ikke viser det, vær en gentleman mot henne og imponer henne for å fange hennes hjerte.
Kryss henne, og du er inne for trøbbel, mister du hennes tillit en gang vil det være nærmest umulig å få den tilbake.

Date en tyren mann:

Den mannlige Tyren er veldig sensitiv, varm og ønsker seg høy klasses kvinne og ikke bare for en natt.

Han vil analysere henne nøye før han velger å gå for henne, han vil se hva hun har å tilby før han tilbyr seg selv. Han er romantisk, vil sette pris på henne og beskytte henne. Når han har valgt sin utvalgte, vil han
være sjenerøs, lojal og trofast. Han er ikke en kjedelig mann, men han er ikke den rette mannen for kvinner som ønsker seg en ikke endende eventyr med spenning.

Tyren mannen er for kvinner som ønsker seg komfort og stabilitet, han er en veldig god forsørger og er godt egnet for en langtidsforhold.

 

Hvordan tiltrekke tyren:

Glem å forhaste deg til et forhold med tyren, de er veldig tålmodige og ønsker seg det same fra deg. Få dem til å le, hvis de har det gøy med deg vil de nyte å være sammen med deg. Veien til tyrens hjerte er gjennom magen, lag god mat til dem eller ta dem med til en fin restaurant. De liker å snakke om finans, forretning og penger.

 

I sengs med tyren:

De er lidenskapelige elskere og har mye fysisk utholdenhet som gjør opp for mangelen på variasjon i sengen.

64x64 (0x0)
2.93 KB

Related posts

Hvilket stjernetegn er du? Horoskop Norge

Horoskop Match og Kompatibilitet

Fiskene horoskop