Fiskene horoskop

Pisces(Fiskene) 21.02 – 20.03 Element: Vann

Dagens horoskop for fiskene:

 

Sterke sider:  

  • -Omsorgsfull
  • -Adaptiv
  • -Dedikert
  • -Kreativ

Svake sider:

  • -Over sensitiv
  • -Usikker
  • -Selvsympatisk
  • -Lat
  • -Gir opp lett

 

Kompatibilitet:

Krepsen 90% fiskene 88% Vannmannen 85% Skorpionen 83% Steinbukken 81% Vekten 78%

Tyren 71%

Væren 67% Skytten 65% Tvillingene 57% Løven 39%  Jomfruen 35% 

Horoskop kompatibilitetstabell

Styrende planet: NEPTUN

Neptun påvirker egenskaper som: sensitivitet, idealisme, empati, illusjon, forvirring og esepsjon. Planeten gir en forsterkende tilhørighet mot drift generelt, som bl.a. av sykehus, fengsler, mentale sykehus.

Påvirkende planet: VENUS

Venus påvirker egenskaper som: harmoni, vakkerhet, solidaritet, affeksjon, likestilling, sympati.
Planeten gir en forsterket tilhørighet til å fokusere på seg selv og sine ønsker. Venus forsterker ønsker til forhold og partnerskap, samtidig som den forsterker fokus mot mote, kunst og sosial liv.

 

Født feb 20 – 29 

Du er veldig innstilt på det psykiske spirituelle, du er egnet til arbeid I sosiale omgivelser,
og hvis ikke vil du alltid være der for de som trenger hjelp med sine
problemer.

Født mars 1. – 10. 

Du elsker folk, men ikke så bundet til familien og skiller deg ut på å dele dine følelser
i forhold. Du er lojal og får alle rundt deg til å føle seg komfortable.

Født mars 11. – 20. 

Du er omsorgsfull, krevende og veldig intensiv, selv 100% innsats er ikke godt nok
for deg og du må være forsiktig med sjalusi og kreve for mye i forhold.

Fiskene selvstendighet:

Fiskene trenger en dominant modell I sine liv, ellers kan dem falle i selvoppløsning og usikkerhet. Når de er uavhengig og inspirert, skinner deres kreativitet, men er ikke egnet til å være alene. De har god tro om at verden er fulle av gode mennesker og alt ender godt.

De trenger alltid andre rundt seg for å holde seg i spor.

 

Fiskene vennskap:

Fiskene vil gjøre mye for sine venner, de er ekstremt sensitive og lojale, de vil ta sine venners problemer og gjøre det til sine egne. Dette er en de største svakhetene hos fiskene, fiskene trenger positive og sterke venner til å blomstre.

Fiskene liker eventyr, nye situasjoner og sosiale sammenhenger, men riktig venner vil vennskapet vare lenge.

 


Fiskene økonomi og penger:

Fiskene trives ikke i lederstillinger, de er sensitive og mangler selv disiplinen nødvendig for en slik posisjon. Hva de er gode til er skriving, musikk og kreativitet. Fiskene er ekstremt kreative og gode til å motivere folk rundt seg, dessverre pleier fisken å ta den lette veien ut før de når sine mål.

De trenger å stoppe å tvile på seg selv, for de er gode rollemodeller for de fleste rundt seg.

 

 

Fiskene temperament:

Fiskenes personlighet er vanskelig å tolke, de er mystiske og unnvikende. De er formet av sine omgivelser og tar til seg erfaringene fra disse. Fiskene er ekstremt forståelsesfulle og føler andres smerter, hvis noe i verden plager dem, plager det dem dypt. Når de er glade så er de ekstremt glade og når de er lei seg er de veldig deprimerte.

Fiskene dypt inni:

Fiskene har en utenom det vanlige evne til det psykiske, de stoler på sitt intuisjon og hvis de ikke gjør det, finner de fort ut at de burde. En av fiskenes svakheter er å ikke kunne avslå andre mennesker, de liker å behandle andre slik de selv ville ha blitt behandlet. De liker å hjelpe andre med sine problemer, for i retur føler de seg glade når andre gjør det. Fiskene har vanligvis god lykke, men drar til seg dårlig lykke fra andre og sin latskap, i tillegg til dårlig valg av venner. De liker å ha folk rundt seg som får deres følelser til å gå i spinn, på denne måten prøver de å stabilisere sine egne følelser.  Fiskene vil prøve å unngå situasjoner istedenfor å konfrontere dem.

Fiskenes langvarige konflikt er å bruke sine egne psykiske evner og intuisjon for seg selv og ikke andre.

Kort sagt om fiskene:

Fiskene er tegnet på mystisisme, mysterier og det uvitende. De lever i to verdener, vårt verden, og den spirituelle og mystiske verdenen de oftest ser etter svar i. Dette gjør dem for å unngå lidelse og smerter i denne verdenen. Fiskene er veldig følelsesladde og kan føle seg veldig glade eller veldig lei seg, de fleste fiskene er involvert i spirituelle aktiviteter og de er flinke til å se gjennom folk og deres motivasjoner.

Fiskene er utsatte til bruk av avhengighetsdannende midler og dette rettferdiggjør dem med at det hjelper dem med å få kontakt med sin spirituelle side. Fiskene er late med ting dem ikke bryr seg om, men kan jobbe hardt og ha enorm motivasjon mot ting de virkelig bryr seg om.

Fiskene er den mest sensitive av stjernetegnene.

 

 

Date en fiskene dame:

Fiskene damer er veldig fangende og fasinerende, hun får en mann til å føle seg som en mann, dette fordi hun trenger en beskytter og en leder. Hun er sjarmerende og feminin og hun kan lett se rett gjennom en mann og er ikke lett å lure. Gjør du henne vondt vil hun nok ikke konfrontere deg, men vil mest sannsynligvis bare forsvinne. Hun trenger å ta vare på og gi mannen ordre. For mannens egen skyld, hun vil også sørge for at han får i seg mat og får nok søvn, som en mor ville ha gjort. Hva ønsker hun i retur?

Å bli verdsatt, beskyttet og kjærlighet. Hun trenger tålmodighet og sympati og må behandles delikat. Hun tåler ikke avvisning, men er ekstremt romantisk og den perfekte kvinner for den rette mann.

 

Kjærlighet med fiskene mann:

Fiskene men er den ultimate romantiske mannen, han er sensitive og føler med kvinnen. De er den perfekte mannen for kvinner som klager over at menn ikke er sensitive nok. Men han blir skuffet når han finner at det ikke finnes den perfekte kvinne for hans romantisme, denne mannen lever i en drømmeverden og trenger kvinnen til å holde ham til realiteten. Han velger ofte feil kvinne eller kvinner som ikke er tilgjengelig, på denne måten slipper han å binde seg.

Han trenger en kvinne som kan dominere over ham, hun trenger å hjelpe han med å holde seg unna dårlige vaner og dårlige tanker. Han trenger en kvinne som er sensitiv, sjenerøs og omsorgsfull, pass på han og han vil passe deg.

Hvordan tiltrekke fiskene:
 

Snakk om spiritualitet, astrologi og hva som helst som ikke er fra denne verdenen. De nyter denne typen samtaler, fiskene liker å løse problemer og blir tiltrukket av mennesker med problemer, så hvis du er en av disse, ikke la dem ta til seg dine problemer. De trenger sterke og positive partnere til å gjøre dem sterke, de liker eventyr og sosiale omgivelser og er med på det meste du foreslår.

Få dem til å le, vanskelig som det er, og husk at de ikke alltid liker kjedelige samtaler, så sørg for emnene er ting dem liker, altså det spirituelle. De elsker komplimenter og bli beundret, vær sensitiv, generøs og få dem til å føle seg godt!

 

I sengs med fiskene:

Fiskene er følelsesladde og i kontakt med sine spirituelle sider i sengen, og lar du dem, kan du også få deg en spirituell opplevelse. Fiskene elsker rollespill og blir besatt av sin rolle, de liker å forføre og elsker erotiske leker.

Fiskene på engelsk: Pisces
Pisces in Norwegian: Fiskene


Født: 21.februar - 20.mars

Related posts

Hvilket stjernetegn er du? Horoskop Norge

Horoskop Match og Kompatibilitet

Vannmannen horoskop – AQUARIUS